• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi?

naree umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2025
5
2
1
27
kızlar hepinize merhaba ben de size bir şey sormak istiyorum
Benim bir çocuğum var çok şükür ikinci çocuk istiyoruz Allah’ın izniyle🙏 ama bir türlü olmuyor 1 buçuk senedir Deniyoruz histeroskopi laroskopi ameliyatı oldum karnın yapışmış ve tüplerim tıkanmış ameliyat sonrası hepsi geçti
çok şükür ameliyattan sonra ilk 3 ay olabilir dedi olmadı 2 defa çatlatma iğnesi oldum olmadı doktorum artık aşılama yapalım dedi kontrole gittim de klomen kist yapmış aşılama şuan yapamam dedi denemeye devam et bir normal gebelik var dedi yine olur dedi ama yine olmadı galiba demek istediğim yani ben bu ay hamileyim diye düşünüyordum çünkü koku hassasiyeti vardı biraz kramp sulu akıntı en tuhafı adet olduktan 10 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu bende hiç böyle bir şey olmazdı sonra başı ağrıları yaşamaya başladım ve kustum mide bulantısı var adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ama negatif malesef erken yaptım acaba ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var lütfen şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏

Back