GEBELİK OLABİLİR Mİ

tgcebngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2023
1
0
26
KIZLAR PCOS HASTASIYIM FAKAT REGL DÜZENLİ OLURDUM BİR SIKINTI ÇEKMİYORDUM . REGL 2 GÜN OLDU GECİKTİ . TEST YAPTIM GECE FAKAT NEGATİF . FAKAT NE REGL NE GEBELİĞE DAİR HİÇ BELİRTİM YOK . SADECE 1 2 DEFA ŞEKERLİ ŞEYLERDEN RUTUBET KOKUSU ALDIM PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ BİLMİYORUM. BAŞINA BÖYLE BİR DURUM GELEN VARMI . YARDIMCI OLURMUSUNUZ .

Son düzenleme:
KIZLAR PCOS HASTASIYIM FAKAT REGL DÜZENLİ OLURDUM BİR SIKINTI ÇEKMİYORDUM . REGL 2 GÜN OLDU GECİKTİ . TEST YAPTIM GECE FAKAT NEGATİF . FAKAT NE REGL NE GEBELİĞE DAİR HİÇ BELİRTİM YOK . SADECE 1 2 DEFA ŞEKERLİ ŞEYLERDEN RUTUBET KOKUSU ALDIM PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ BİLMİYORUM. BAŞINA BÖYLE BİR DURUM GELEN VARMI . YARDIMCI OLURMUSUNUZ .
Pcos da gec yumurtlama oluyor , gec dollenme olabilir bir hafta bekleyinn insallah hamilesindir 😍

Pcos olduğuna nasil karar verdi doktorunuz

Evet psikolojik olabilir. Hepimizin adetinde zaman zaman gecikmeler yaşanabilir. Düzenli gören bir kişi de hiç düzensizlik yaşamayacak, yaşadığında da kesin gebelik diye bir durum söz konusu değil. Birkaç gün erken ya da geç olmak da düzensizlik sayılmıyor aslında. Yumurtlama dönemlerini değerlendirmiş miydiniz, kaçıncı günde yumurtlamanız olur, en son korunmasız ilişkinin üstünden kaç gün geçti bilsek bile yine buradan gebelik var ya da yok demek doğru değil. Stresten, o ay geç yumurtlama olduysa veya başka bir sürü sebepten adet gecikebilir. Gecikmeniz çok uzarsa bir kadın doğum dokturuna danışabilirsiniz.

X