iyi akşamlar hanımlar sizlere birsey sormak istiyorum. Adetime daha 1 hafta var ama baş dönmesi ve mide bulantım çok oluyor. Ve bu akşam iç çamaşırımda hafif bi kaç leke gördüm ne ara geldi hiç hissetmedim ama kesinlikle adet değil bu çok farklıydı daha sonra ped taktım ama hiç birsey yok acaba bu yerlesme kanaması olabilir mi? Birde daha adetime bir hafta varken bu erken çıkan gebelik testinden alsam birşey varsa da çıkar mı acaba. Birde aynı durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mıdır aramızda?Ay beni bi aydınlatı verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik olabilir mi?
- Konu Sahibi msmmlk_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2022
- 606
- 352
- 33
- 26
Mide bulantısı için çok erken psikolojik olabilir ama lekelenme tutunma olabilir predictor express test yap onda kesinlikle çıkıyoriyi akşamlar hanımlar sizlere birsey sormak istiyorum. Adetime daha 1 hafta var ama baş dönmesi ve mide bulantım çok oluyor. Ve bu akşam iç çamaşırımda hafif bi kaç leke gördüm ne ara geldi hiç hissetmedim ama kesinlikle adet değil bu çok farklıydı daha sonra ped taktım ama hiç birsey yok acaba bu yerlesme kanaması olabilir mi? Birde daha adetime bir hafta varken bu erken çıkan gebelik testinden alsam birşey varsa da çıkar mı acaba. Birde aynı durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mıdır aramızda?Ay beni bi aydınlatı verin
- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 23
- 26
- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28
Yok daha yapmadım yarın nasipse yapcam sonucu burada sizlerle de paylaşırımTest yaptinmi ne chikti
Yarın bi test alıp yapıcam bakalım hayırlısı Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah bende dahilBende merak ettim sonuç belli mi ?
- 28 Ekim 2022
- 6.719
- 17.137
- 178
- 28
tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Yerleşme kanaması olabilir. Şimdi şöyle düşünün bebek yerleştikten sonra plesentadan kana beta hcg karışıyor. Birkaç gün sonra da hcg idrara geçiyor. Yani demem o ki varsa bile en azından idrar testi yapmak için birkaç gün daha bekleseniz daha iyi olur. Şu an varsa bile negatif çıkabilir. Boşuna stres olmayın. Bir tane yapıveriyim kurtlarım durmuyor diyorsanız, tabii ki siz bilirsiniz.
Aynı durumdayı canım kan testi vermeyi düşünüyor musunİki gündür adetim geçikiyor,dün test yaptım ama negatif çıktı bi kaç gün daha bekleyip ona göre doktora gidicem
Aynen bi iki gün sonra gidicem bacım. Sende bi git bak. Allah gönlümüze göre versin inşallahAynı durumdayı canım kan testi vermeyi düşünüyor musun
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Ben adetime dört gün kala öğrendim. Mide bulantısı için çok erken 4 5 haftada başlar bulantı. Benim belirtim göğüslerde ki hassasiyet birde sık idrara çıkma durumum vardıiyi akşamlar hanımlar sizlere birsey sormak istiyorum. Adetime daha 1 hafta var ama baş dönmesi ve mide bulantım çok oluyor. Ve bu akşam iç çamaşırımda hafif bi kaç leke gördüm ne ara geldi hiç hissetmedim ama kesinlikle adet değil bu çok farklıydı daha sonra ped taktım ama hiç birsey yok acaba bu yerlesme kanaması olabilir mi? Birde daha adetime bir hafta varken bu erken çıkan gebelik testinden alsam birşey varsa da çıkar mı acaba. Birde aynı durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mıdır aramızda?Ay beni bi aydınlatı verin
Forumda yeniyim ,ben de annelerden gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum çok heyecanlı ve stresli bi süreçmiş ve beklemek çok ama çok zor …adetime 7-8 gün var daha nasıl dayanacağım bilmiyorum
Merhaba kızlar adetleriniz düzenli miForumda yeniyim ,ben de annelerden gebelik belirtilerini öğrenmek istiyorum çok heyecanlı ve stresli bi süreçmiş ve beklemek çok ama çok zor …adetime 7-8 gün var daha nasıl dayanacağım bilmiyorum
10. Güne kadar bekle diyenler var canım beklicem biraz dahaAynen bi iki gün sonra gidicem bacım. Sende bi git bak. Allah gönlümüze göre versin inşallah