Hamile de olabilirsiniz ilaçların etkisi de olabilir. Bu yüzden test yapin :)arkadaşlar merhaba ben 5 kasımda adet gördüm çok ağrım olduğu için ağrı kesici içtim 2 tane adetim 3.gün kesildi ilk günde pıhtı şekline kanama gördüm bir haftadır adetim bitti bugün çok fazla bel ve karin kasik ağrım vardı ve kahverengi bi kanamam oldu çok az bi şekilde hamilelik olabilir mi ekim ayında da clomid ve duphaston ilaç kullandım onların etkisi olmuş olabilir mi kafam çok karışık
Ama adetli iken 2 3 tane ağrı kesici aldım ve prolaktin ilacı da kullandım tedirginim açıkçası ve akıntının rengi simsiyah oldu doktorumdan haber bekliyorum gitmek içinHamile de olabilirsiniz ilaçların etkisi de olabilir. Bu yüzden test yapin :)
Adet görmüşsün agrı kesıcı adeti kesebilir normal yani yaşadıklarınız ona göre hamılelık süphesı oluşmaz.arkadaşlar merhaba ben 5 kasımda adet gördüm çok ağrım olduğu için ağrı kesici içtim 2 tane adetim 3.gün kesildi ilk günde pıhtı şekline kanama gördüm bir haftadır adetim bitti bugün çok fazla bel ve karin kasik ağrım vardı ve kahverengi bi kanamam oldu çok az bi şekilde hamilelik olabilir mi ekim ayında da clomid ve duphaston ilaç kullandım onların etkisi olmuş olabilir mi kafam çok karışık
3 gün Adet görmüş nasıl hamile olabılıyor acıklayabılır mısınız (belkı bilmediğim bısey vardır öğrenırım bendeHamile de olabilirsiniz ilaçların etkisi de olabilir. Bu yüzden test yapin :)
Bende ilk gebelik olabilir dedim ama Öyle olsa 2 3 gün adet kanaması görmezdim gerçi adet kanı da tam kırmızı değildi tuhaf bi renkteydi 1 hafta sonra tekrar neden akıntı olabilir ki üstelik simsiyah korkmaya başladım3 gün Adet görmüş nasıl hamile olabılıyor acıklayabılır mısınız (belkı bilmediğim bısey vardır öğrenırım bende)
Söyle açıklayayım yerleşme kanaması kırmızı olmazBende ilk gebelik olabilir dedim ama Öyle olsa 2 3 gün adet kanaması görmezdim gerçi adet kanı da tam kırmızı değildi tuhaf bi renkteydi 1 hafta sonra tekrar neden akıntı olabilir ki üstelik simsiyah korkmaya başladım
Teşekkür ederim yarın da geçmezse acil jinekologa gidcemSöyle açıklayayım yerleşme kanaması kırmızı olmaz
İlişkiden 10-12 gün sonra döllenme olur hcg hormonu üretilmeye başlanır
Yani hamile olup olmadığınızı anlamak İçin adet günü ve ilişki sonrası gün önemli
Merhabalar tabi ki açıklarım. Ben 2 hamileligimde de kanama ile doktora gittim. Ilkinde az az 2 gun geldi 3.gun neden bu kadar az geliyor diye düşünüp doktorum ile görüştüm test yapınca hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptım. Hatta bence kanaması az süren veya bir farklılık hisseden herkes test yapmalı en azından düşük ihtimali var ise ilaçlar ile önlenebilir3 gün Adet görmüş nasıl hamile olabılıyor acıklayabılır mısınız (belkı bilmediğim bısey vardır öğrenırım bende)
Gebelıkte normal kana seklınde bı kanama oluyorsa sağlıksız gebelık olduğu için vücut kanama ile atıyor maalesef eğer tabı ki sizde pıhtılaşma yok ise vücuttan atılması normal sayılıyor çünkü vücut döllenme sırasında bile defalarca test ediyor genetik bı rahatsızlık var mı diyeMerhabalar tabi ki açıklarım. Ben 2 hamileligimde de kanama ile doktora gittim. Ilkinde az az 2 gun geldi 3.gun neden bu kadar az geliyor diye düşünüp doktorum ile görüştüm test yapınca hamile olduğumu öğrendim ve düşük yaptım. Hatta bence kanaması az süren veya bir farklılık hisseden herkes test yapmalı en azından düşük ihtimali var ise ilaçlar ile önlenebilir
Bilemiyorum kimi doktor durdurulabilir diyor. Kuzenim 9 ay boyunca her gün kanama yaşadı yatarak geçti hamileliği. Benim ise malesef hepsinde düşük oldu. Ama ben o zaman kendi kendime önce fark etsem sonuc değişir miydi diye çok üzülmüştüm. O yüzden arkadaşın yapması gerektiğini söylüyorum o pişmanlık güzel bir his degilGebelıkte normal kana seklınde bı kanama oluyorsa sağlıksız gebelık olduğu için vücut kanama ile atıyor maalesef eğer tabı ki sizde pıhtılaşma yok ise vücuttan atılması normal sayılıyor çünkü vücut döllenme sırasında bile defalarca test ediyor genetik bı rahatsızlık var mı diye
Yatarak geçirmekte bazen maalesef fayda etmiyor vücut sağlıksız gebelıgı kodlanmış sekılde bır sekılde vücuttan atıyor. Çoğu insan da farkında olmadan vücuttan atmış oluyor adetle kısmet Allah gönlünüze göre versin. Ben sadece çok hayal kırıklığı yaşayan gördüm ve bosyere ümitlendirmek istemediğim için o ihtimali söylemedim zaten sürekli vücuttan atılıyorsa tahlıl yaptırmak gerekli eşlerin sorunun kaynağını çözmesi içinBilemiyorum kimi doktor durdurulabilir diyor. Kuzenim 9 ay boyunca her gün kanama yaşadı yatarak geçti hamileliği. Benim ise malesef hepsinde düşük oldu. Ama ben o zaman kendi kendime önce fark etsem sonuc değişir miydi diye çok üzülmüştüm. O yüzden arkadaşın yapması gerektiğini söylüyorum o pişmanlık güzel bir his degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?