• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.175
5.165
158
39
Arkadaşlar adetime 2gun kala eşimle ilişki sonrası leke geldi adetim erken geldiğini düşündüm sonrası hiç bir akıntı vs olmadı ve normal de benim şuan adet öncesi leke gelmesi gerekiyor o bile yok bugün adet günüm du ağrım sancısı yok sadece uzandigimda hafif alt karın ağrısı var gebelik olma ihtimali olabilir mi

Arkadaşlar adetime 2gun kala eşimle ilişki sonrası leke geldi adetim erken geldiğini düşündüm sonrası hiç bir akıntı vs olmadı ve normal de benim şuan adet öncesi leke gelmesi gerekiyor o bile yok bugün adet günüm du ağrım sancısı yok sadece uzandigimda hafif alt karın ağrısı var gebelik olma ihtimali olabilir mi
Test yapmadan bilemezsin

Gebelik testi yaparsan sonucu öğrenirsin. Bu şekilde var mıdır yok mudur bilemeyiz. Kan testi yaptır insallah gebesindir.

Ilk 5 dk icersinde silik cizgi belirdiyse gebelik olabilir,
Yarin testi tekrar edim

Beni suphelendiren ilişki siradında leke geldi ve bir daha gelmedi normal de bende 2 3 gün öncesi kahverengi lekeler olur Du yok ve uzandigim da alt karın da hafif ağrı var

Beni suphelendiren ilişki siradında leke geldi ve bir daha gelmedi normal de bende 2 3 gün öncesi kahverengi lekeler olur Du yok ve uzandigim da alt karın da hafif ağrı var
Olabilir canım yerleşme kanamasıda olabilir

Sabah ilk işim testi

bende ondan şüpheleniyorum fakat yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmediğim için kendi kendimi yiyorum 😑
Bilmiyorum canım tam onlarak yarın yap bakalım varsa birazdaha koyulaşma olucaktır inşallah

Çok sıkıyorum sorularımla kusura bakmayın ama yerleşme kanaması ilişki sonrası mı geliyor benim o leke 3 gün önce oldu ilişkinin hemen sonrası geldi
Yok canım sorabilirsin tabi ilişki sonrası olmaz diye biliyorum ama belli de olmaz tabi başıma gelmediği için pek bi bilgim yok

Back