Gebelik olabilir mi ?

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
28
Lütfen yanlış anlamayın ablalarım biliyorum hepiniz bebek için çok ugrasiyorsunuz Rabbim hepinizin meleklerini en hayırlı zamanda nasip etsin biR sorum olacak benim takıntı hastalığım var bu soruyu sorma sebebim de psikolojik olarak buna inanmamak sozlumle birbirimizi tatmin ettik elime boşaldi hiç bir şekilde vajinama temas olmadı ve elimi sldim eve geldim aradan 15 dakika geçti ellerimi 2 kat sabunla yıkadım daha sonra vajinama degdim bu şekilde gebelik olur mu elimde ki sperm silince ve yıkayınca ölmüş müdür? Adetime de daha 18 gun vardi yani sat in 12. Gunu. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Olmaz merak etme bu kadar kolay hamile kalamazsın aylardir hamile kalmak için uğraşıyorum yapmadığm şey kalmadi bu şekilde hamile kalirsan bir ilk yapmış olursun..

Olmaz merak etme bu kadar kolay hamile kalamazsın aylardir hamile kalmak için uğraşıyorum yapmadığm şey kalmadi bu şekilde hamile kalirsan bir ilk yapmış olursun..
İnşallah Rabbim en hayırlı zamanda sizin gibi isteyen herkese nasip eder cevabınız için teşekkür ederim.

Kusura bakma ama okurken bi höykürme geldi imkansiz ablacim merak etme

Uyku hali şiddetli kasık ağrım olunca iyice kötü oldum yoksa forum da ki diğer yazılar gibi amacim kimseyi tiye almak değil gerçekten yaşadığımdan.

Bende aynı sorunları yaşıyorum ama hamile değilim, saydığınız belirtiler regl öncesi de yaşanan belirtiler, siz hamile olamazsınız, tıbben mümkün değil, sperm 2 defa sabunla yıkanmış elde kıyıya köşeye sinip Rahime kaçmak için beklemez, su ve sabunla akar giderler.

Madem takıntı probleminiz var, böyle endişelendirip korkacağınız tecrübeler yaşamayınız.

Yardımınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…