Kızlar adetim 5 gün geçti. Nerdeyse 10 gündür uzayan şeffaf akıntım var bazen beyaz akıntı ile beraber geliyor. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen ama hafif. Kasıklarımda ara sıra batma oluyor. Ama hepsi bu kadar ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne de göğüs hassasiyeti var. Sadece akıntı yoğun miktarda. Gebelikte gelen sarı akıntı diye biliyorum. Test yapmaya korkuyorum gene negatif görecem diye. Sizce olabilir mi şeffaf akıntı ile hamilelik
Umarım canım güzel haberimiz tez zamanda gelir inşAslında akıntının şekli o kadar önemli değilmiş diye duydum yani herkesin bünyesine göre değişiyomuş
Bende şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum adetim 8 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım 0.15 çıktı nasip değilmiş yine
Adet olmayı bekliyorum şuan herşeyden geçtim...insana sıkıntı veriyo ben enfeksiyon geçirmiştim o ay 17 gün adetim gecikmişti ondan korkuyorum şimdi
İnşallah sen umduğun sonuca kavuşursun kardeşim
Allah hayır etsin halimizi
Yumurtlama döneminde gene akıntım olmuştu bunun gibi sonra durdu adete yakın ve adet geçtikten sonra hala devam ediyor.Canim yumurtlama donemini anlatiyor gibisin belki de bu ay gec yumurtlama olmuştur.
Yumurtlama döneminde gene akıntım olmuştu bunun gibi sonra durdu adete yakın ve adet geçtikten sonra hala devam ediyor.
Tşk ederin canım. Bakalım elim hiç gitmiyor test yapmaya.. Ahh hayal kırıklıkları...Bir test yap bakalım belirsizlikten iyidir... rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin :)
Cnm kasık batması adet olcakmş gbi aagrı akıntı ve goguslerde agrı olmaması bunların hepsni yasadm ve hmleydm o ay:) sonucu husrandı amaKızlar adetim 5 gün geçti. Nerdeyse 10 gündür uzayan şeffaf akıntım var bazen beyaz akıntı ile beraber geliyor. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen ama hafif. Kasıklarımda ara sıra batma oluyor. Ama hepsi bu kadar ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne de göğüs hassasiyeti var. Sadece akıntı yoğun miktarda. Gebelikte gelen sarı akıntı diye biliyorum. Test yapmaya korkuyorum gene negatif görecem diye. Sizce olabilir mi şeffaf akıntı ile hamilelik
Nasıl oluyorbence siz ikinci kez yumurtlamışsınız
Adetimin ustunden 5.gunu oldu ve bugun adet grdum allah herseyin hayirlisini versinbence siz ikinci kez yumurtlamışsınız
Insaalah artık gelecek aya allahım cumlemize kısmet etsinMide bulantısı vs. Olmaması normal zaten 6 haftada falan başlıyor onlar. Herkesde adet belirtisi farklı olduğu gibi gebelik belirtiside farklıdır. Stres de geciktirebilir ama inşallah Allah kalbinize göre verir. Negatifden korkuyorsanız ki o korkuyu iyi bilirim birazcık daha bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?