• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik olabilir mi sizce

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
39
Kızlar adetim 5 gün geçti. Nerdeyse 10 gündür uzayan şeffaf akıntım var bazen beyaz akıntı ile beraber geliyor. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen ama hafif. Kasıklarımda ara sıra batma oluyor. Ama hepsi bu kadar ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne de göğüs hassasiyeti var. Sadece akıntı yoğun miktarda. Gebelikte gelen sarı akıntı diye biliyorum. Test yapmaya korkuyorum gene negatif görecem diye. Sizce olabilir mi şeffaf akıntı ile hamilelik

Aslında akıntının şekli o kadar önemli değilmiş diye duydum yani herkesin bünyesine göre değişiyomuş
Bende şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum adetim 8 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım 0.15 çıktı nasip değilmiş yine
Adet olmayı bekliyorum şuan herşeyden geçtim...insana sıkıntı veriyo ben enfeksiyon geçirmiştim o ay 17 gün adetim gecikmişti ondan korkuyorum şimdi
İnşallah sen umduğun sonuca kavuşursun kardeşim
Allah hayır etsin halimizi

Kızlar adetim 5 gün geçti. Nerdeyse 10 gündür uzayan şeffaf akıntım var bazen beyaz akıntı ile beraber geliyor. Adet olacakmışım gibi ağrım oluyor bazen ama hafif. Kasıklarımda ara sıra batma oluyor. Ama hepsi bu kadar ne baş dönmesi ne mide bulantısı ne de göğüs hassasiyeti var. Sadece akıntı yoğun miktarda. Gebelikte gelen sarı akıntı diye biliyorum. Test yapmaya korkuyorum gene negatif görecem diye. Sizce olabilir mi şeffaf akıntı ile hamilelik

Canim yumurtlama donemini anlatiyor gibisin belki de bu ay gec yumurtlama olmuştur.

Aslında akıntının şekli o kadar önemli değilmiş diye duydum yani herkesin bünyesine göre değişiyomuş
Bende şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum adetim 8 gün geçti ve dün kan testi yaptırdım 0.15 çıktı nasip değilmiş yine
Adet olmayı bekliyorum şuan herşeyden geçtim...insana sıkıntı veriyo ben enfeksiyon geçirmiştim o ay 17 gün adetim gecikmişti ondan korkuyorum şimdi
İnşallah sen umduğun sonuca kavuşursun kardeşim
Allah hayır etsin halimizi
Umarım canım güzel haberimiz tez zamanda gelir inş

Yumurtlama döneminde gene akıntım olmuştu bunun gibi sonra durdu adete yakın ve adet geçtikten sonra hala devam ediyor.

Bir test yap bakalım belirsizlikten iyidir... rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin :)

Cnm kasık batması adet olcakmş gbi aagrı akıntı ve goguslerde agrı olmaması bunların hepsni yasadm ve hmleydm o ay:) sonucu husrandı ama :( bi kan testi yaptr evde yapma cıkmayablio bnm değerim 300 oldgnda anca gordum idrar testnde hayrlısı inş test yapınca yaz muhaakkak

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum. 1 buçuk yıl evliyim. Adetim 21 ve 28 arası hep bu sefer adetimi 3 gun gectim beyaz bi akinti oldu ve sabahlari midem bulaniyor acaba gebelik belirtisimi yorumunuzu alabilirmiyim insaaalllah hamileyimdir...simdiden tessekkurler

Hayır korkuyorum negatif çiksa çünkü çok istyorum bugün dördüncü günü geçecek insaallah hamileyimdir

Mide bulantısı vs. Olmaması normal zaten 6 haftada falan başlıyor onlar. Herkesde adet belirtisi farklı olduğu gibi gebelik belirtiside farklıdır. Stres de geciktirebilir ama inşallah Allah kalbinize göre verir. Negatifden korkuyorsanız ki o korkuyu iyi bilirim birazcık daha bekleyin

Mide bulantısı vs. Olmaması normal zaten 6 haftada falan başlıyor onlar. Herkesde adet belirtisi farklı olduğu gibi gebelik belirtiside farklıdır. Stres de geciktirebilir ama inşallah Allah kalbinize göre verir. Negatifden korkuyorsanız ki o korkuyu iyi bilirim birazcık daha bekleyin
Insaalah artık gelecek aya allahım cumlemize kısmet etsin

Back