- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 27
- Konu Sahibi busrabusbusra
Kızlar merhaba buraya iki konu daha açmıştım aslında ama normalde bugün regl günüm ama olmadı. Normalde adetlerim asla şaşmaz ve adet günümden bir iki gün önce kahverengi lekelenmem olur fix ama hala öyle bir şey olmadı.
Bu ay çocuk için uğraşıyoruz. Normalde regl Olcak gibiyim yani kasıklarım da ağrı, gaz sancısı gibi bir ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Az önce idrar testi yaptım ama negatif.
Hazır idrar yapmışken ovulasyon testi de yapayım dedim kırmızı çıktı. Dün yaptığım ovulasyon testi de koyuydu. Anlayamadım yani. Normal mi sizce gebelik olabilir mi test negatif olsa da? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Biraz daha silik olan dün ki daha kırmızı olan az önce yaptığım ovulasyon testi
Bu ay çocuk için uğraşıyoruz. Normalde regl Olcak gibiyim yani kasıklarım da ağrı, gaz sancısı gibi bir ağrı ve göğüslerimde hassasiyet var. Az önce idrar testi yaptım ama negatif.
Hazır idrar yapmışken ovulasyon testi de yapayım dedim kırmızı çıktı. Dün yaptığım ovulasyon testi de koyuydu. Anlayamadım yani. Normal mi sizce gebelik olabilir mi test negatif olsa da? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Biraz daha silik olan dün ki daha kırmızı olan az önce yaptığım ovulasyon testi