- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
- Konu Sahibi Cnarrr3525
-
Erken gebelik testi yapmalısınızKızlar merhaba son adet tarihim 14 şubat, ilişki tarihim 5 mart birdaha olmadı 4 mart yumurtlama olarak gözüküyo, şuanda 3. Günüm gecikmemin. Sizce gebelik olabilirmi sadwce iki gündür kasıkta batma var birde yemek yiyince mide bulantısı yaşadım bi kere, normalde sigara içen biriyim bugün bir iki duman almaya çalıştım fakat içemedim sizce gebelik olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen acil eşimle ayrılma noktasındayız Çok kafam karışık annemleerde kalıyorum iki gündürbu arada bi kimyasalım var bir buçuk yıldır hamile kalamayan biriyim.
Yazdığınız tarihlere göre olabilme ihtimali yüksek. Gecikmeniz de varmış. Test yapsanız kesin çıkar.Kızlar merhaba son adet tarihim 14 şubat, ilişki tarihim 5 mart birdaha olmadı 4 mart yumurtlama olarak gözüküyo, şuanda 3. Günüm gecikmemin. Sizce gebelik olabilirmi sadwce iki gündür kasıkta batma var birde yemek yiyince mide bulantısı yaşadım bi kere, normalde sigara içen biriyim bugün bir iki duman almaya çalıştım fakat içemedim sizce gebelik olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen acil eşimle ayrılma noktasındayız Çok kafam karışık annemleerde kalıyorum iki gündürbu arada bi kimyasalım var bir buçuk yıldır hamile kalamayan biriyim.
Eşinizle hamile olamadığınız için mi ayrılık noktasına geldiniz?Kızlar merhaba son adet tarihim 14 şubat, ilişki tarihim 5 mart birdaha olmadı 4 mart yumurtlama olarak gözüküyo, şuanda 3. Günüm gecikmemin. Sizce gebelik olabilirmi sadwce iki gündür kasıkta batma var birde yemek yiyince mide bulantısı yaşadım bi kere, normalde sigara içen biriyim bugün bir iki duman almaya çalıştım fakat içemedim sizce gebelik olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen acil eşimle ayrılma noktasındayız Çok kafam karışık annemleerde kalıyorum iki gündürbu arada bi kimyasalım var bir buçuk yıldır hamile kalamayan biriyim.
Yok hayır zaman vermiştik kendimize zaten aramızda geçen şiddetli tartışma yüzünden. Test yapmadım da nasıl alıcam inanın bilmiyorumEşinizle hamile olamadığınız için mi ayrılık noktasına geldiniz?
Test yapmadıysanız yapın mutlaka veya kan verin kesin sonuç için
eczaneye gidip alabilirsiniz hamilelik ihtimali var gibi duruyor.Yok hayır zaman vermiştik kendimize zaten aramızda geçen şiddetli tartışma yüzünden. Test yapmadım da nasıl alıcam inanın bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda düzelir herşey..Yok hayır zaman vermiştik kendimize zaten aramızda geçen şiddetli tartışma yüzünden. Test yapmadım da nasıl alıcam inanın bilmiyorum
Kesinlikle bu düşünceyle hareket etmem edenleride uyarırım. Pazar ve araç yok eşime de söyleyemiyorum konuşmuyoruz napcağımı şaşırdımeczaneye gidip alabilirsiniz hamilelik ihtimali var gibi duruyor.
umarım çocuğu evliliginizi kurtarmak için istemiyorsunuzdur
Öyleyse çok sevindimKesinlikle bu düşünceyle hareket etmem edenleride uyarırım. Pazar ve araç yok eşime de söyleyemiyorum konuşmuyoruz napcağımı şaşırdım
Söyledim şimdi geliyor, korunmuyorduk inşallah nasip hayırlısı neyse o olsunÖyleyse çok sevindim
korunmadiysaniz ihtimal yüksek gibi gözüküyor. eşinizle konusmuyor olsaniz bile soyleseniz daha iyi olmaz mi? araci varsa test alabilir
ya da yarina kadar bekleyip kan testi verirsiniz hem daha garanti olurumarım gormek istediginiz sonucu gorursunuz
Söyle
Söyledim şimdi geliyor, korunmuyorduk inşallah nasip hayırlısı neyse o olsun
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, bi test yapın bence kafanız rahatlamış olur. Stres yaptıkçada gün geçiyor maalesef, kendimden biliyorum bende 4 yıldır istiyorum hangi ay çok kafaya takarsam o ay günüm geçiyorKızlar merhaba son adet tarihim 14 şubat, ilişki tarihim 5 mart birdaha olmadı 4 mart yumurtlama olarak gözüküyo, şuanda 3. Günüm gecikmemin. Sizce gebelik olabilirmi sadwce iki gündür kasıkta batma var birde yemek yiyince mide bulantısı yaşadım bi kere, normalde sigara içen biriyim bugün bir iki duman almaya çalıştım fakat içemedim sizce gebelik olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen acil eşimle ayrılma noktasındayız Çok kafam karışık annemleerde kalıyorum iki gündürbu arada bi kimyasalım var bir buçuk yıldır hamile kalamayan biriyim.
sonucunuzu da bizimle paylasin lütfenSöyle
Söyledim şimdi geliyor, korunmuyorduk inşallah nasip hayırlısı neyse o olsun
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yapıyorum şimdi ❤sonucunuzu da bizimle paylasin lütfenisteyen herkese nasip olsun
Negatifsonucunuzu da bizimle paylasin lütfenisteyen herkese nasip olsun
Sabah ilk idrar daha saglikli amaNegatif
Hala adet olmadım varmıdır bi umutSabah ilk idrar daha saglikli ama
Kızlarr halaa adet olmadım ama testler de negatif sizce neden olabilir çok kötüyümKızlar merhaba son adet tarihim 14 şubat, ilişki tarihim 5 mart birdaha olmadı 4 mart yumurtlama olarak gözüküyo, şuanda 3. Günüm gecikmemin. Sizce gebelik olabilirmi sadwce iki gündür kasıkta batma var birde yemek yiyince mide bulantısı yaşadım bi kere, normalde sigara içen biriyim bugün bir iki duman almaya çalıştım fakat içemedim sizce gebelik olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen acil eşimle ayrılma noktasındayız Çok kafam karışık annemleerde kalıyorum iki gündürbu arada bi kimyasalım var bir buçuk yıldır hamile kalamayan biriyim.
Canım bence stres etkiliyor.Kızlarr halaa adet olmadım ama testler de negatif sizce neden olabilir çok kötüyüm
Polikistik overlerim varmış bayağıda büyüklermiş halaa adet olmadımCanım bence stres etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?