Gebelik neden olmuyo

Karam-65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
45
4
1
43
8 ay önce evlendim 7 ay önce de 8 haftalık bebeğin kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ondan iki buçuk ay sonra adet görmedim nerdeyse beş aldır tü denemelerimize rağmen bi türlü gebe kalamıyorum. Aklıma takılan gebe kalmadan önce her ay düzenli olarak adetten birkaç gün sonra uzayan şeffaf akıntıyı yani yumurtlamanın olduğu akıntıyı kürtajdan sonra görmüyorum artık acaba tüplerde ya da rahimde herhangi bi sıkıntı mı oluştu o yüzden mi görmüyorum. Yaşım 38 ama 0.98 fsh 11.50 çıktı bildiri olan cvp yazabilir mi

Ovulasyon testi kullandınız mı hiç orda yumurtlamayı görebilirsiniz. Bende sizin gibi 8 aylık evliyim 2 aylıkken hamile kaldım ve 8 haftalıkken kalbi durduğu için maalesef kürtaj oldum. Yeni yeni denemelere başladık ve bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlamayı gördüm. Sizde deneyin isterseniz

Kürtajdan sonra 2.5 ay adet görmemişsiniz biraz fazla gibi. Doktor bana en fazla 45 güne adet olursun demişti 40 gün sonra oldum. Bi doktora görünmekte fayda var

Canım bende kürtaj olmamasına rağmen ilk zamanlar ki o şeffaf akıntıyı nadiren görüyom ..
bende ovulasyon testleriyle takip yapıyorum bakalım
Sende onla dene birde kür dene havuc suyu ve kuru incir suyu cok iyi hem yumurtayı geliştiriyor hemde çatlatıyor ..

Geçen ay klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi yaptırdım ama bugün yine adet oldum delirecek resmen tüp bebek tedavisi için erken mi bilmiyorum ama o tedavi içinde takatim var mı bilmiyorum

Kürtajdan sonra 2.5 ay adet görmemişsiniz biraz fazla gibi. Doktor bana en fazla 45 güne adet olursun demişti 40 gün sonra oldum. Bi doktora görünmekte fayda var
Ben zaten görünmüştüm normal gördü doktor şuna zaten düzenli olarak 5 İnci adetimi görüyorum

Moralinizi bozmayın Allah ne zaman dilerse o zaman olacak vakti değildir en doğru zamanda olacaktır inşallah kalbinizi ferah tutmaya çalışın

Canım sebep sadece çok istemeyi stres haline getirmiş ve yumurtlama/çatlama düzenini bozmuş olmandan kaynaklanabilir.
Ben nefes egzersizleri ile gevşemeyi öğrendiğim ay hamile kaldım.
her gün en az 10 dk içinden 4 e kadar sayarak nefes alacaksın burnundan. Nefes dingin ve sessiz olacak, sonra o nefesi 8 e kadar sayarak vereceksin.
Ben her fırsatta yapıyorum hala.
Çünkü vücut beyin dalga frekanslarına göre hormonları yönetiyor. Bunlar beta alfa theta ve gama.. biz genelde stres sıkıntı üzüntü yoğunluk anlarında hep beta beyin dalgasındayız. Bu bizim hayatta kalmamızı, çaba sarfetmemizi ve ayakta durmamızı enerji sağlarken üreme gibi fonksiyonları durduruyor. Beyin bu stres ve mücadele içinde iken bebek olmaması gerektiğini emrediyor rahme ve yumurtalıklara. Bunun için beyni beta frekansından alfa frekansına düşürmek gerekiyor o da ancak her gün en az 10 dk nefes egzersizi ile mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…