• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mide bulantısı olmaması

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Merhaba hanımlar 5 haftalık hamileyim üç gün önce doktora gittiğimde doktor çok yeni daha haftaya gel keseye bakalım dedi. Bu süreçte benim mide bulantım olmuyor belli belirsiz çok az oldu sanki üşütmüşüm gibi bir iki gün koku hassasiyeti oldu ama genel olarak mide bulantısı da yok koku sorunuda yok. Bu haftalarda böyle olması normal mi? Sadece çok üşüyorum bu da normal mi gebelikte üşüme olur mu

Merhaba hanımlar 5 haftalık hamileyim üç gün önce doktora gittiğimde doktor çok yeni daha haftaya gel keseye bakalım dedi. Bu süreçte benim mide bulantım olmuyor belli belirsiz çok az oldu sanki üşütmüşüm gibi bir iki gün koku hassasiyeti oldu ama genel olarak mide bulantısı da yok koku sorunuda yok. Bu haftalarda böyle olması normal mi? Sadece çok üşüyorum bu da normal mi gebelikte üşüme olur mu
Canm çok normal benim hiç midem bulanmadı hiç bir şeyden tıksınmedim Herkesin hamilelik süreci Farklı takma kafaya akışına bırak ve senin bulantiların için çok ama çok erken dua et bulantın olmasın

Erken daha belki birkaç hafta sonra olur ama olmazsa da şükredilecek birşey inşallah Allah’ın sevdiği kulusunuzdur da olmaz 😁

Benim bebek büyüdükçe kalp atışından sora başladı.. ogurmeler vs.
Ama belki olmayacak sizin sartlamayin kendinizi herkeste olmuyorki.

Bende 7. Haftadayim hic bulantim olmadi cok sukur sadece kokulara karsi duyarlilik oldu

Merhaba bende 6 +6. Haftadayım en son hastaneye gittiginizde ulturasyında cocugu ne zaman gördinüz acaba

Back