Gebeliğe Hazırlık gebelık mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Net görünmüyo ama keseden ziyade yumurtaya benziyo sanki iki tane dimi? kan değerini bekle tatlım negatifse yumurtalarına bakmış pozitifse kese
Siz diyince farkettim evet iki tane birşey var orda belkide kese değildir. Aslında konu sahibi hemen bir test yapsa daha net yorum yaparız.

Siz diyince farkettim evet iki tane birşey var orda belkide kese değildir. Aslında konu sahibi hemen bir test yapsa daha net yorum yaparız.
Aynen ben yumurta aşamasından fazlasını göremediğim için bana göre ben 20mm olmuş çatlamaya yakın yumurta görüyorum norma gebelik geçirmiş arkadaşlar daha iyi bilebilir tabiki

Hem fotoğraftaki kese olsaydı gebelik testinin çılgın bir şekilde ikinci çizgisi çıkması gerekirdi. Yumurtlama lekelenmesi olabilir seninki.
Evet benim de akllıma başka bir ihtimal geldi, arkadaş düşük yaptım demiş. Parça filan mı kaldı acaba diye düşündüm. Doktorun açıklama yapmaması sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…