- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Siz diyince farkettim evet iki tane birşey var orda belkide kese değildir. Aslında konu sahibi hemen bir test yapsa daha net yorum yaparız.Net görünmüyo ama keseden ziyade yumurtaya benziyo sanki iki tane dimi? kan değerini bekle tatlım negatifse yumurtalarına bakmış pozitifse kese
Aynen ben yumurta aşamasından fazlasını göremediğim için bana göre ben 20mm olmuş çatlamaya yakın yumurta görüyorumSiz diyince farkettim evet iki tane birşey var orda belkide kese değildir. Aslında konu sahibi hemen bir test yapsa daha net yorum yaparız.
Bence kan vermelisin bilmiyorum verdinmi de olmadı idrarda falan bak en azindanOf doktorumu değiştirmem lazm galiba
Hafif bir çizgi var mı? benmi yanlış goruyorum10 dakika önde yaptimm
Yapcak bise yok ya da özelde yapcan hemen çıksın. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsınYarini beklicem yani
e nabız bakabilirsinYarini beklicem yani
Çizgi yok sanki10 dakika önde yaptimm
Ama bise dememisKeseyi ölçmüş zaten görüntüde de :/
Evet benim de akllıma başka bir ihtimal geldi, arkadaş düşük yaptım demiş. Parça filan mı kaldı acaba diye düşündüm. Doktorun açıklama yapmaması sinir bozucuHem fotoğraftaki kese olsaydı gebelik testinin çılgın bir şekilde ikinci çizgisi çıkması gerekirdi. Yumurtlama lekelenmesi olabilir seninki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?