- 3 Ağustos 2019
- 2.175
- 5.165
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim e 3 gün var yapsam kesin sonuç alirmiyim erken değil miTest yap canım
Bu ay kür uyguladım ama üst üste kasık ağrısı idrar koyulugu olunca bir an suphelendimİdrarınız koyu renkteyse enfeksiyon da olabilir
Erken olduğu için yapmadımKoyu renk idrar az su içtiğinizi gösterir. Ben böyle bir belirti hiç duymadım. Ama kasık ağrısı evet bir belirti. Ama adet belirtisi de olabilir. Test yaparsanız muhtemelen çıkacaktır eğer varsa.
Tam adet günü yaptım ve çıktı. Erken döllenme ise çıkar. Yapmadan bilemezsiniz zatenErken olduğu için yapmadım
Adetim e 3 gün var yapsam kesin sonuç alirmiyim erken değil mi
Kasikta sanki dolgunluk sertlik hissi mi var bende şuan lekelenme başlaması lazım dı lekelenme yok bende 3 4 gün önce hafif hafif lekelenmeler olurduAynen benim de 3 gün var ve bende kasık ağrısı yaşıyorum. Bide sanki biri boğazımı tutuyomuş gibi oluyo midem bulanıyo inşallah hamişizdir
Ne sorununuz var acabaKızlar 8 yıllık tecrübeme dayanarak diyorum ki hiç bir belirti aramayın çünkü inanın her belirtiyi her şeyi ona yormaya başlıyor insan yapmayın yorulmayın boş yere varsa eğer hiç belirti vermediği de oluyor o yüzden diyorum yanlış anlamayın 8 senedir hüsranları yaşamaktan yorulmuş biri olarak diyorum
Sorunumuz yok sebepsizNe sorununuz var acaba
Alabılırsın canım netAdetim e 3 gün var yapsam kesin sonuç alirmiyim erken değil mi