• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik mi ?

Ceren0134

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
2.175
5.165
158
39
Arkadaşlar adetim e 3 gün var 1 haftadır kasık ağrım vardı fakat bugün daha çok belirginlesti sağ kasigimda batma var sanki içi doluluk ve sert gibi ayrıca idrarim da çok koyu renkte bu şekilde belirti olup hamile olduğunu öğrenen var mı?

İdrarınız koyu renkteyse enfeksiyon da olabilir

Koyu renk idrar az su içtiğinizi gösterir. Ben böyle bir belirti hiç duymadım. Ama kasık ağrısı evet bir belirti. Ama adet belirtisi de olabilir. Test yaparsanız muhtemelen çıkacaktır eğer varsa.

Aynen benim de 3 gün var ve bende kasık ağrısı yaşıyorum. Bide sanki biri boğazımı tutuyomuş gibi oluyo midem bulanıyo inşallah hamişizdir

Aynen benim de 3 gün var ve bende kasık ağrısı yaşıyorum. Bide sanki biri boğazımı tutuyomuş gibi oluyo midem bulanıyo inşallah hamişizdir
Kasikta sanki dolgunluk sertlik hissi mi var bende şuan lekelenme başlaması lazım dı lekelenme yok bende 3 4 gün önce hafif hafif lekelenmeler olurdu

Kızlar 8 yıllık tecrübeme dayanarak diyorum ki hiç bir belirti aramayın çünkü inanın her belirtiyi her şeyi ona yormaya başlıyor insan yapmayın yorulmayın boş yere varsa eğer hiç belirti vermediği de oluyor o yüzden diyorum yanlış anlamayın 8 senedir hüsranları yaşamaktan yorulmuş biri olarak diyorum

Kızlar 8 yıllık tecrübeme dayanarak diyorum ki hiç bir belirti aramayın çünkü inanın her belirtiyi her şeyi ona yormaya başlıyor insan yapmayın yorulmayın boş yere varsa eğer hiç belirti vermediği de oluyor o yüzden diyorum yanlış anlamayın 8 senedir hüsranları yaşamaktan yorulmuş biri olarak diyorum
Ne sorununuz var acaba

Cnm idrar koyulasmasi derken kopkoyu olmuyo benim adetim gecince sapsari limon gibi olmustu parlakti tuhaf gelmisti ama bununla bile tabiki suphelenmedim adetin gecmesini bekle derim

Back