E evolievo Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 312 Emoji Skoru 93 Puanlar 13 Yaş 34 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #21 cansin001 .!.: İllaki dusunucez ya aklımıza geleecek sen dusunmeyeye gayret göster inşallah rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah om
cansin001 .!.: İllaki dusunucez ya aklımıza geleecek sen dusunmeyeye gayret göster inşallah rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder Genişletmek için tıkla... Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah om
G Gndz annes Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 32 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #22 cansin001 .!.: Bence dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış dünü ve bugünü bide yarını değerlendirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan bir gün önce ve dün değerlendirdim
cansin001 .!.: Bence dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış dünü ve bugünü bide yarını değerlendirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan bir gün önce ve dün değerlendirdim
cansin001 Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 774 Emoji Skoru 221 Puanlar 18 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #23 Gndz annes .!.: Yumurtlamadan bir gün önce ve dün değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Tamam bence bugün ve yarını da değerlendirin garanti olsun. Genelde yumurtlama görünce üç gün üste üste oneriyolar tabi eşinde sprem sorunu yoksa
Gndz annes .!.: Yumurtlamadan bir gün önce ve dün değerlendirdim Genişletmek için tıkla... Tamam bence bugün ve yarını da değerlendirin garanti olsun. Genelde yumurtlama görünce üç gün üste üste oneriyolar tabi eşinde sprem sorunu yoksa
G Gndz annes Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 23 Emoji Skoru 2 Puanlar 1 Yaş 32 25 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin001 #24 Tamamdir