- 23 Haziran 2024
- 766
- 217
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksine adetime 9 gün kaldıBenim gebeliğimde beyaz akıntım cok oldu adet tarihine yakın. Adet tarihinize 2 3 kalmıssa belirti olabilir
Anladım o zaman belirti olarak düsünmeyin cumku daha cok erkenAksine adetime 9 gün kaldı![]()
Özellikle belirti olarak görmedim zaten yumurtlama mi diyede düşündüm ikinci kez mi yumurtluyorumAnladım o zaman belirti olarak düsünmeyin cumku daha cok erken![]()
Sizin belirtileriniz nelerdi peki, benim Şuan adetime 3 gün var sabah dayanamayıp test yaptım negatifti yine olmadı diye kendi kendimi yiyorum ŞuanBenim gebeliğimde beyaz akıntım cok oldu adet tarihine yakın. Adet tarihinize 2 3 kalmıssa belirti olabilir
Benim beyaz kremsi akıntım cok yoğundu. Baskada belirti yoktu acıkcasıSizin belirtileriniz nelerdi peki, benim Şuan adetime 3 gün var sabah dayanamayıp test yaptım negatifti yine olmadı diye kendi kendimi yiyorum Şuan
Oda bir ihtimal tabi aslında normal sağlıklı bir döngüse olabilecek birsey akıntıÖzellikle belirti olarak görmedim zaten yumurtlama mi diyede düşündüm ikinci kez mi yumurtluyorum
Haklisin akıntıya çok takılmamak lazım bugunde biraz vardı ama normaldir diye düşünüyorum geçen bembeyaz görünce şaşırdım bı yandan da korktum ne bu diyeOda bir ihtimal tabi aslında normal sağlıklı bir döngüse olabilecek birsey akıntı
Bence test için regli beklemek en doğrusu stres yapmadan.Sizin belirtileriniz nelerdi peki, benim Şuan adetime 3 gün var sabah dayanamayıp test yaptım negatifti yine olmadı diye kendi kendimi yiyorum Şuan
Olabilir mi dersiniz, regl için de Şuan sadece göğüs hassasiyetim var tüm belirtilerim sanki dünden beri kayboldu sadece ara ara küçük küçük kaşık oluyor hafifBence test için regli beklemek en doğrusu stres yapmadan.
Ya umilendirmek istemem ama böyle iki gün kala test yapıp negatif alıp sonrasında gebe kalanlar da varmış. Tabi ben henüz yaşamadım bilmiyorum ama kendimi stresten uzak tutuyorum hep reglime yakın bir test yapıyorum çıkmazsa takmıyorum sonra regl oluyorum zaten sil baştan yeniden devam. Allah'ım ne zaman nasip ederseOlabilir mi dersiniz, regl için de Şuan sadece göğüs hassasiyetim var tüm belirtilerim sanki dünden beri kayboldu sadece ara ara küçük küçük kaşık oluyor hafif
Bende hala bekliyorum ben biraz fazla takıyorum sanırım, aslında takmamaya da çalışıyorum ama pat bi anda bi ağrı okuyor acaba mı diyorum, bekliyorum hala bakalım Allah mı hayırlısını versin inşallahYa umilendirmek istemem ama böyle iki gün kala test yapıp negatif alıp sonrasında gebe kalanlar da varmış. Tabi ben henüz yaşamadım bilmiyorum ama kendimi stresten uzak tutuyorum hep reglime yakın bir test yapıyorum çıkmazsa takmıyorum sonra regl oluyorum zaten sil baştan yeniden devam. Allah'ım ne zaman nasip ederse
İllaki dusunucez ya aklımıza geleecek sen dusunmeyeye gayret göster inşallah rabbim sağlıklı gebelikler nasip ederBende hala bekliyorum ben biraz fazla takıyorum sanırım, aslında takmamaya da çalışıyorum ama pat bi anda bi ağrı okuyor acaba mı diyorum, bekliyorum hala bakalım Allah mı hayırlısını versin inşallah
Bugün yaptığına bakalım bideBunlar dün yaptığım
Bence dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış dünü ve bugünü bide yarını değerlendirmeniz gerekiyor.Durum ne sizce