Gebeliğe Hazırlık Gebelik mi yumurtlama mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yengec kizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
60
13
31
Kızlar herkese merhaba bu aralar sürekli kadınlar kulübü ndeyim çünkü gerçekten merak ettim her şeyi buradaki arkadaşlar yardımcı oluyor yine sizlerle bir şey danışmak istiyorum ayın dokuzuncu ayın 21’inde adet oldum ve 26’sında bittim ayın 31’inde yumurtlama gördüm ovülasyon testi ile ve üç gün sürdü yani 31’i Kasım’ın 1’i Kasım’ın 2’si olarak Kasım’ın 3’ü yani bugün ise ikinci çizgi çok silik de çatlama olduğunu Düşündüm ayrıca bugün rahim bölgemde bir kasılmalar böyle kramp tarzında küçük ataklar oldu Ve bugün günlük pedimi lekeleyecek şekilde kan geldi peçeteyle sildikçe falan ve dünden beri de göğüs uçlarım acayip derecede sızlıyor yani normal dururken değil ama dokunduğum da sızlama hissediyorum bu yumurtlama döneminde olabilecek şeyler arasında mıdır yoksa bir gebelik belirtisi midir yani tabii ki hemen böyle belli olmaz ama o gün yani yumurtlamadan önce de gebe kalmış olabilirim diye soruyorum

Yumurtlama gününde hamile kalsanız bile bu belirtilerin ortaya çıkması 15, 20 günü bulur. Psikolojik olabilir veya regl belirtisi de olabilir

Kızlar herkese merhaba bu aralar sürekli kadınlar kulübü ndeyim çünkü gerçekten merak ettim her şeyi buradaki arkadaşlar yardımcı oluyor yine sizlerle bir şey danışmak istiyorum ayın dokuzuncu ayın 21’inde adet oldum ve 26’sında bittim ayın 31’inde yumurtlama gördüm ovülasyon testi ile ve üç gün sürdü yani 31’i Kasım’ın 1’i Kasım’ın 2’si olarak Kasım’ın 3’ü yani bugün ise ikinci çizgi çok silik de çatlama olduğunu Düşündüm ayrıca bugün rahim bölgemde bir kasılmalar böyle kramp tarzında küçük ataklar oldu Ve bugün günlük pedimi lekeleyecek şekilde kan geldi peçeteyle sildikçe falan ve dünden beri de göğüs uçlarım acayip derecede sızlıyor yani normal dururken değil ama dokunduğum da sızlama hissediyorum bu yumurtlama döneminde olabilecek şeyler arasında mıdır yoksa bir gebelik belirtisi midir yani tabii ki hemen böyle belli olmaz ama o gün yani yumurtlamadan önce de gebe kalmış olabilirim diye soruyorum
Döllenen yumurta en erken ilişkiden sonraki 10. Günde rahme tutunur. Belirti verir. Yazınız karışık geldi. Tam anlayamadım. Ama ilişkinizden itibaren en azından 10 gün sayın.

Döllenen yumurta en erken ilişkiden sonraki 10. Günde rahme tutunur. Belirti verir. Yazınız karışık geldi. Tam anlayamadım. Ama ilişkinizden itibaren en azından 10 gün sayın.
Aslında Oldukça açık yazmaya çalıştım ama anlaşılmadı demekki😄
kısacası
adet tarihim 21 Eylül 26 Eylül
Yumurtlama günüm 31Eylül Kasım’ın 1’i Kasım’ın 2’si
Çatlama günüm Kasım’ın 3’ü

4 Kasımda da rahim bölgesinde küçük kramplar oldu
Göğüs ucu sızısı oldu
Lavaboda Peçeteyle sildiğimde pempemsi kan gördüm
Bunlar yumurtlamayla ilgili midir gebelikle mi işgilidir diye sormak istedim
Çünkü kadınlar kulübünde yumurtlamadan önce hamile kalanların da yazısını okumuştum

Aslında Oldukça açık yazmaya çalıştım ama anlaşılmadı demekki😄
kısacası
adet tarihim 21 Eylül 26 Eylül
Yumurtlama günüm 31Eylül Kasım’ın 1’i Kasım’ın 2’si
Çatlama günüm Kasım’ın 3’ü

4 Kasımda da rahim bölgesinde küçük kramplar oldu
Göğüs ucu sızısı oldu
Lavaboda Peçeteyle sildiğimde pempemsi kan gördüm
Bunlar yumurtlamayla ilgili midir gebelikle mi işgilidir diye sormak istedim
Çünkü kadınlar kulübünde yumurtlamadan önce hamile kalanların da yazısını okumuştum
Yumurtlamadan önce hamile kalmak imkansız. 😆 yumurta olacak ki döllensin.

Yumurtlamayla ilgilidir. Gebelik için erken.

X