Merhaba kızlar ben ilk adetimi1 martta oldum bu ay zaten gecikmeli oldum kan tahlili de verdim begatif çıktı.adet oldum suanda yeni döngüme daha çok var ama bugün adetim geçeli daha on gün olmuşken peceteye leke gelıyor bu Bedir yaşayan var mı
Merhaba kızlar ben ilk adetimi1 martta oldum bu ay zaten gecikmeli oldum kan tahlili de verdim begatif çıktı.adet oldum suanda yeni döngüme daha çok var ama bugün adetim geçeli daha on gün olmuşken peceteye leke gelıyor bu Bedir yaşayan var mı
Merhaba aynı şeyi yaşadım adet döngümün 17. Günü dört gün üst üste önce pembe lekelenme sonrası kahverengi akıntı yaşadım. 20. Gün yumurtlama gördüm ovulasyonda 3 günü değerlendirdim. Sizinde öyle olmuş olabilir :)
Merhaba malum ramazan kalkıp duş aldım abdest almak için ama afedersiniz kanama devam ediyor az bisey de değil gpgısşeromde şişme de var yurmurtlaöa kanaması böyle mı olur ki
Merhaba malum ramazan kalkıp duş aldım abdest almak için ama afedersiniz kanama devam ediyor az bisey de değil gpgısşeromde şişme de var yurmurtlaöa kanaması böyle mı olur ki
Benimde öyle insanin böyle silince geliyor normalde adet günüm şaşamaz standart 34ncü gün olurum
Ama nedense 3-4aydır 23ggünde bir oldum sonra hwp 15günde bir oldum ama kid vesayre yok bebek içinmi yoksa ne anlamadım yani bi garibim bu ay bütün aylardan farklı ramazan hürmetine rabbim bekleyenleri kavuştursun bebek özlemini gidersin kucaklarımızı doldur sun ay çok üzülüyorum
Yani o kadar farkli ki afedersiniz gaz çok agzim kuruyor kahverengi akıntım var sonra pembe oldu adet degil biliyorum çünkü silince gelen bişekilde sonra kırmızı oldu oda silince geliyor yani adet değilim adetimde agrım çok olur baş ağrım çok olur ve asla böle olmaz ilk kızımda da 3-4ay adet oldum o yüzden anlayamıyorum ve cok bunaldım kafayı yicem az kaldı rabbim tez vakitte nasip etsin herkeze
Al bendende o kadar 14gün gecti leke geldi sonra pemebe kahverengi anlamadım valla yumurtlama oldugunda minnecık pembe kanama oluyor bitiyor du yumurtlama degil ne anlamadım