- 31 Ağustos 2022
- 19
- -6
- 27
-
- Konu Sahibi Maviokyanussssssssssddddd
Yaptım negatif çıktı erken olduğu için 10 gün daha geçmesini bekle dediler cewremdekilerMerhaba neden evde test yapmıyorsunuz?
Tek sorunun bu mudur? Pardon da konu dışında yorum yapmanızın amacı nedir ? İstediğim gibi yazar istediğim harflere basarım o benim isteğim doğrultusunda olan biseydirSizin klavyenin V tuşunda sorun var heralde
Kız kardeş değil de erkek kardeş olursa geri mi iade edeceksinizKızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. 1 oğlumuz War 3 yaşında 1 tanede kız kardeş istiyoruz oğlumuza. Kızlar geçen ay yurmurtlamadan sonra baş dönmesi şiddetli mide bulantısı sağ kasıkta batma halsizlik wardi goguslerde hassasiyet şişkinlik söz konusuydu. Lakin bu ay da belirtiler dewam etti 27 Mart'ta regl olmam gerekiyordu bugün 29 Mart'ta pembemsi leke geldi akşama doğru da koyu kahverengi bı kanama oluyo ara ara korunmuyoruz 2 buçuk aydır yerleşme kanaması mi yoksa regl mi anlayamadim. Ayrıca adetim Düzenli 28 gunde bir olurum. Oğlumda da 2 buçuk aylık hamileyken regl oluyordum 2 ay regl oldum kızlar kafam çok karıştı ne olabilir? Çok istiyoruz çok umutluyduk kan lekesini görünce tuhaf oldum bı burukluk oldu
Kız kardeş değil de erkek kardeş olursa geri mi iade edeceksiniz
Tek sorunun bu mudur? Pardon da konu dışında yorum yapmanızın amacı nedir ? İstediğim gibi yazar istediğim harflere basarım o benim isteğim doğrultusunda olan biseydirkapişşşş
Bir annesiniz ve w kullanmanız benide irite etti konunuzu okurken .Tek sorunun bu mudur? Pardon da konu dışında yorum yapmanızın amacı nedir ? İstediğim gibi yazar istediğim harflere basarım o benim isteğim doğrultusunda olan biseydirkapişşşş
Ay ne kadar cahil düşünceler içerisinde siniz bilginiz yoksa eğer böyle küçük şeyler için boş beleş muhabbetler etmeyin yorumda yapmayın ewlat ewlattir çıngırak sen işine bak yorum yapma yoldurtma kendini hayret bişey ya motorrrKız kardeş değil de erkek kardeş olursa geri mi iade edeceksiniz
Merhaba. Bana hamile gibisiniz gibi geldi. 1 hafta kadar daha bekleyin. Birdaha test yapın garanti kan testi yapın ama. Belirtiler daha çok adet geçince ortaya çıkmaya başlar. Umarım tutmuştur. Kolay gelsin.Kızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. 1 oğlumuz War 3 yaşında 1 tanede kız kardeş istiyoruz oğlumuza. Kızlar geçen ay yurmurtlamadan sonra baş dönmesi şiddetli mide bulantısı sağ kasıkta batma halsizlik wardi goguslerde hassasiyet şişkinlik söz konusuydu. Lakin bu ay da belirtiler dewam etti 27 Mart'ta regl olmam gerekiyordu bugün 29 Mart'ta pembemsi leke geldi akşama doğru da koyu kahverengi bı kanama oluyo ara ara korunmuyoruz 2 buçuk aydır yerleşme kanaması mi yoksa regl mi anlayamadim. Ayrıca adetim Düzenli 28 gunde bir olurum. Oğlumda da 2 buçuk aylık hamileyken regl oluyordum 2 ay regl oldum kızlar kafam çok karıştı ne olabilir? Çok istiyoruz çok umutluyduk kan lekesini görünce tuhaf oldum bı burukluk oldu
Lütfen tövbe edin İnşaallah hamile değildir ve olmaz. Zaten bir masum var yanan bir tane daha yavruya yazık olmasınMerhaba. Bana hamile gibisiniz gibi geldi. 1 hafta kadar daha bekleyin. Birdaha test yapın garanti kan testi yapın ama. Belirtiler daha çok adet geçince ortaya çıkmaya başlar. Umarım tutmuştur. Kolay gelsin.
İnsanlar nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyor ya, Allah dan utanmazsın kuldan utanmazsın kendindende mi utanmazsın yaAynen bunu ben de merak ediyorum
Ay siz birde ileride veli olacaksınız …. Rabbim ıslah etsinAy ne kadar cahil düşünceler içerisinde siniz bilginiz yoksa eğer böyle küçük şeyler için boş beleş muhabbetler etmeyin yorumda yapmayın ewlat ewlattir çıngırak sen işine bak yorum yapma yoldurtma kendini hayret bişey ya motorrr
Hamile misiniz acaba sonuç nedirKızlar merhabalar hayırlı ramazanlar. 1 oğlumuz War 3 yaşında 1 tanede kız kardeş istiyoruz oğlumuza. Kızlar geçen ay yurmurtlamadan sonra baş dönmesi şiddetli mide bulantısı sağ kasıkta batma halsizlik wardi goguslerde hassasiyet şişkinlik söz konusuydu. Lakin bu ay da belirtiler dewam etti 27 Mart'ta regl olmam gerekiyordu bugün 29 Mart'ta pembemsi leke geldi akşama doğru da koyu kahverengi bı kanama oluyo ara ara korunmuyoruz 2 buçuk aydır yerleşme kanaması mi yoksa regl mi anlayamadim. Ayrıca adetim Düzenli 28 gunde bir olurum. Oğlumda da 2 buçuk aylık hamileyken regl oluyordum 2 ay regl oldum kızlar kafam çok karıştı ne olabilir? Çok istiyoruz çok umutluyduk kan lekesini görünce tuhaf oldum bı burukluk oldu