gebelik mi bu♥

pinkblack16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1
0
86
Bayanlar bende araniza yeni katildim.bircok evli bayan gibi bir bebek hayalimiz var.kisaca soyle bahsedeyim 7aylik evliyiz en son adet donemlerim 12ekim ve16arasi yani 5gun suruyor 28-30gun arasi degisiyor adet donemim.son gunlerde cok ilginc birsey yasadim 12-16arasi normal adet gunum oldu kasim ayinda ayinda1ve3gun arasi kahverengi akinti yogunlugu oldu daha sonra 3ve6arasi pembemsi lekelenme geldi.7sindan 10una kadar yogun olmayacak sekilde ped de fazla olmayacak swkilde kanama yasadim ilk kez 4gun bu sekilde hafif kanama gecirdim.en son 10ve13unde yogun gibi ancak bu surelerde goguste ve kasikta agri hissedemedim.velhasil bu 13gun ilk kez farkli donem yasadim esimlede korunmuyorduk.ve dun evde test uyguladim gebelik testi.bundan 3ay once denemistim tek cizgi idi negatifti adet donemi gecirdim.arkadaslar aklim bu kez 13gun boyunca yasadigim duruma ve yeni yaptigim testteki cubugun goruntusune takildi.dr a gorunecegim ancak icimi yiyor bu suphe.herkes gibi bos bir umuda kapilmak istemiyorum.simdi ise karnimda siskinlik sanci gaz problemi var.ara ara basim donuyor iki gun once ust uste sabah midem bulanir gibi oldu simdi ise fazla yiyecek yedigim zaman midemden bir tat geliyor.testin resmini yukleyemedim ilk cubuk cikti diger cubuk yerine leke gibi renk vardi ilk 5sonra yogundu sonra leke bir sure durdu.lutfen benim gibi bunu yasamis arkadaslar sizden yorum alabilir miyim dr.a kadar sabredemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…