Gebelik mi adet mi ?

selin yetgin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
4
2
35
herkese merhaba, araniza yeni katildim. Bir kac gundur kafami kurcalayan seyler yasiyorum ve kime danisacagimi bilmiyorum.
Adet gunume 1 gun var. gecen ay adet zamanima 1 hafta kala adet dongusunu korkunc atlattim. Genelde hastanelik boyuta geliyorum. Klasik buna alistim zaten. Bu ay cok enterasan bir sekilde kasik agrim var, goguslerim de oldukca sisme ve koyulasma var. Hatta bugun bel agrim, hafif egildigimde yumurtaliklarimda batma hissi oldu. Adetime 2 gun kala test yapmistim negatif cikti. Bugun akintim oldukca yogun bir sekilde. Uzandigim yerde bile belim kopuyor suan. Ama test alip sonucu negatif gormekten cok korkuyorum. Regli mi olucam, gebelik belirtisimi anlamiyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim tesekkur ederim

Gebelik belirtilerine benziyor. Ama adetiniz geciksin ole yapin bence test. Suan yapsaniz belki negatif cikabilir

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum yıllardır adetim hiç gecikmezdi 6 aylık evliyim ilk defa 2 gün geçtiktim hafif ağrım var ama adet olamadim. Eşim korunuyordu çocuk düşünmüyorduk şuan ne yapicagimi bilmiyorum iki üç gundur de baş dönmem ve aşırı halsizligim var sizce test yapsammi eczaneden alip. Yardımcı olursanız sevinirim

Stresten dolayı olabilir, mevsim geçişlerinde olabilir.Hangi yöntem ile korunuyordunuz? bence bir test yapın rahatlayın.

Sadolinda merhaba hala adet olmadım sabah test yaptım negatif çıktı sanırım doktora kontrole gitmekte fayda var .

Benimde adetlerim hep düzenlidir en fazla 1-2 gün erken olur arada. Korunmamıza rağmen mayıs ayında 8 gün gecikme yaşadım idrar testlerim negatifti. Doktor çok geçmemiş gayet normal gecikme diye değişik bir dille konuştu. Kan testim de negatif geldi. Haziran ayında da 13 gün geciktim yine negatif ama sonrası aşırı parçalı ve ağrılı bi regl yaşadım. Siz yine de içinizin rahat etmesi açısından doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…