• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik lutfen bakin

tasans

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
52
11
8
24
Kızlar 24 haftalik hamileyim idrarın gelince asiri batma agri oluyor belimde karnımda vajinamda ve bazen dönerken hareket ederken batma oluyor korkuyorum yaşayan var mı bu durumu

Kızlar 24 haftalik hamileyim idrarın gelince asiri batma agri oluyor belimde karnımda vajinamda ve bazen dönerken hareket ederken batma oluyor korkuyorum yaşayan var mı bu durumu
enfeksiyon olabilir idrar testi verdiniz mi son zamanlarda?

Vermedim ilk zamanlarda vardı geçti ama bu ağrı çok farklı idrar yaparken yanmam yok asiri batıyor ama
valla idrar yaparken oluyorsa idrar kesesinde veya dediğim gibi enfeksiyon kaynaklı bir sorun gibi duruyor. bence idrar testi verin tekrar.

Enfeksiyondur. Böbrek büyümesi veya böbrekte taş/kum eşlik ediyor olabilir. Ürojinekoya muayene olun.

Enfeksiyondur. Böbrek büyümesi veya böbrekte taş/kum eşlik ediyor olabilir. Ürojinekoya muayene olun.
Bilmiyorum ya inşallah kötü birsey yoktur bicak sağlaması gibi ağrılarım oluyor kasik bel karin vajina korkuyorum erken doğum olur diye

Kızlar öğlen test yaptım ilk idrar değildi açtım ama.silik çıktı ilk 20 dk içinde ve gitgide koyulaştı .resimdeki kırmızı dağılma sonradan oldu . Kahvaltı çay sonrası ikinci test negatif çıktı. Kahvaltı çay idrarı seyreltir mi etkiler mi acaba ?

Eklentiler

• 1000011506.jpg
    1000011506.jpg
    135,4 KB · Görüntüleme: 22
Back