Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 24 haftalik hamileyim idrarın gelince asiri batma agri oluyor belimde karnımda vajinamda ve bazen dönerken hareket ederken batma oluyor korkuyorum yaşayan var mı bu durumu
Kızlar 24 haftalik hamileyim idrarın gelince asiri batma agri oluyor belimde karnımda vajinamda ve bazen dönerken hareket ederken batma oluyor korkuyorum yaşayan var mı bu durumu
Kızlar öğlen test yaptım ilk idrar değildi açtım ama.silik çıktı ilk 20 dk içinde ve gitgide koyulaştı .resimdeki kırmızı dağılma sonradan oldu . Kahvaltı çay sonrası ikinci test negatif çıktı. Kahvaltı çay idrarı seyreltir mi etkiler mi acaba ?