Gebelik,kürtaj,evlatlık... Kafam çok karışık

Olmaz inşallah gönlünü ferah tut ama ters bişey olursa da şikayet edin mutlaka can taşıyosun sonuçta
Canım aynı hastanede gittiğim 3 doktorda en son gittiğim beni tersledi hergün hergün geliyorsun diye,bende sinirlenip karşısındaki doktora girdim orda öğrendim ne olduğunu aynı hastane içinde doktordan doktora fark varmış demekki diğer 2 doktor hiçbirşey söylememişti çünkü allah bildiği gibi yapsın boşu boşuna progestan iğnesi oldum bebeğime birşey olursa kim cevabını vericek acaba merak ediyorum yıkarım hastaneyi başlarına. Aman canım sende dikkatli ol 1 doktora değil 2-3 doktora birden görün sende mağdur olma can taşıyoruz sonuçta evladımız için yaşıyoruz

Evet çok haklısın bende şuan 2 Dr a birden gidiyorum

Canım hangi hastanede yapıldığına bağlıymış ama önemli bişey değildir dedi :) için rahat etsin yani
Ha önemli değilmiymiş rahatladım ya kaç gündür kocamın da beynini yemiştim izmirde oturuyorum bi özel hastaneye gidiyorum bi de Ege üniversitesi hastanesine gidiyorum bu gs yi de özel hastanedeki ultrason da görmüştüm Dr çok hızlı konuştuğundan soramadım bi türlü bu ne diye teşekkür ederim

Canım benim fazla stres bebeğine zarar verir dikkat et boşver takma doktorlar konuşur durur önemli olan senin ne hissettiğin bebeğine ne hissettirdiğin :)

Saçmalıyorsun, ona bunu yapmaya hakkin yok,

Bebeği aldırsan dahi yeniden bi hayat kurman kolay mı sanıyorsun? İlla ki önüne çıkacak bu yaşadıkların? Nişsanlını sevmiyor musun zaten temmuzda düğün planlıyorken neden bi anda bebeği aldırıp hayatına devam etmeye karar verdin? Bence ailelerin desteğini almaya çalışın. Baba kişisinin durumu iyiymiş bebeğe bakıcı tutarak ilke 5-6 ayı geçirebilirsiniz. Sonrasında da düzeni bi şekilde kurarsınız insallah. Ben evlendikten 1 ay sonra Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım şu an 15 aylık sallıyorum hatta bunu yazarken. Elbette zor oldu ben de hamile kaldığımda 22 yaşındaydım ama onu dünyalara değişmem. İştedikten sonra elbet herşeye çözüm vardır Allah’ın izniyle. Lütfen tekrar bi düşün

Bence kurtaj ol sen onu dogurup evlatlik verip zaten canina kiymis olursun en iyisi kurtaj ne onu oz annesiz babasiz brak ne de sen vijdan azabi cek lutfen ama lutfen dogurma

Bence kurtaj ol sen onu dogurup evlatlik verip zaten canina kiymis olursun en iyisi kurtaj ne onu oz annesiz babasiz brak ne de sen vijdan azabi cek lutfen ama lutfen dogurma
E hadi diyelim doguracanda evlatlik verecen sanyosunki dogurana kadar gobeginden anlamicaklarmi hadi onu gecdim onu karnindaa tasimak kolaymi sanyorsun dogurmak kolaymi masrafsizmi sanyosun BISEYI UNUTMA HIC BIR KANDI VEYA ERKEK ZENGIN VEYA IYI BIRILERI KENDI OZ ANNESI BABASI GIBI BAKMAZ BU SACMA DUSUNCENI AT KAFANDAN MADEM DIYOSUN OLMUYOR KURTAJ OL
Kalp atisini dinledinde kiyamiyorsun ama birine evlatlik vermeyi kiya bilyorsun
Aylene soyleyemicegin bi durum varsa oda senin yalanindir belliki nisanlin dedigin kisi evlenmocek senle evlenecegini bilseydin icin rahat olurdu ve bukadar filim kurmazdin kafanda senin o nisanli dedigin kisi bikere nisanlin olsaydi o buna musade etmezdi neymisde evlatlik verecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…