• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ~Kurdeşen ve Diş ağrısı

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.901
4.110
658
Kızlar 1 yillik evliyim. Son iki aydir bebek icin calisiyoruz. Bu ay da cok hevesliydim yumurtlama gunu icin gun saydim ama bir anda kurdesen oldum. Bir iki hafta ilac kullandim ama gecmedi hala ara ara kollarim bacaklarim kabarip sonuyor :( Birde ustune dis agrim basladi. Kaplama disimin altindaki disim curudu sanirim geceleri uyutmayan bir agri yapiyor. Agri kesici, antibiyotik yada kurdesen icin ilac kullanmaya da korkuyorum bebegin tutunmasina zarari olur diye.

Sizlere sormak istedigim bu hafta yumurtlama haftam.

* Ben yine calisma yapsam bu haftayi degerlendirsem, dis agrisi ve kurdesen gebe kalmama engel olur mu ?

* Bu ay hamile kalirsam eger bu sure zarfinda disciye gidip tedavi olsam ve kurdesen icin ilacima devam etsem 1 aylik bebege zarari olur mu ?

Nolur tecrubeli arkadaslar beni aydinlatsin :dua:

Kızlar 1 yillik evliyim. Son iki aydir bebek icin calisiyoruz. Bu ay da cok hevesliydim yumurtlama gunu icin gun saydim ama bir anda kurdesen oldum. Bir iki hafta ilac kullandim ama gecmedi hala ara ara kollarim bacaklarim kabarip sonuyor :KK43: Birde ustune dis agrim basladi. Kaplama disimin altindaki disim curudu sanirim geceleri uyutmayan bir agri yapiyor. Agri kesici, antibiyotik yada kurdesen icin ilac kullanmaya da korkuyorum bebegin tutunmasina zarari olur diye.

Sizlere sormak istedigim bu hafta yumurtlama haftam.

* Ben yine calisma yapsam bu haftayi degerlendirsem, dis agrisi ve kurdesen gebe kalmama engel olur mu ?

* Bu ay hamile kalirsam eger bu sure zarfinda disciye gidip tedavi olsam ve kurdesen icin ilacima devam etsem 1 aylik bebege zarari olur mu ?

Nolur tecrubeli arkadaslar beni aydinlatsin :dua:

Bence bu ay ara ver ve disin icin ve kurdesen icin tedavi ol. Yani 9 ay surede nasi katlancaksin. Tedavi gormuyosan obur aya bebek deneyin bence

Bence bu ay ara ver ve disin icin ve kurdesen icin tedavi ol. Yani 9 ay surede nasi katlancaksin. Tedavi gormuyosan obur aya bebek deneyin bence

Cnm olur da bu ay ki bebek denememiz tutarsa ve bu arada ben hamile oldugumu bilmeden dis tedavisi, kurdesen icin ilac icersem bebege zarar verir mi

Cnm olur da bu ay ki bebek denememiz tutarsa ve bu arada ben hamile oldugumu bilmeden dis tedavisi, kurdesen icin ilac icersem bebege zarar verir mi

Suanda zarar vermez diye dusunuyorm daha yumurtlama haftandasin. Yani tutsa bile en az 10gun gecmeli bebek icin. Tabi tutmama ihtimali de var. Sen yine de degerlendirmeyip bu ay tedavi ol bence hic riske atmaya gerek yok. Cunku agri ve hastaliklari hamilelikte cekemezsin. Agri kesici bile kullanamiyosun dusun yani

Bizde çocuk düşünüyoruz o aşamadayız bende de bir kaç aydır geçmeyen kronik kurdeşen var. Kurdeşen için blixder gibi bir ilaç var onu içiyorum eczacıma sordum problem olmaz dedi. Diş tedavisi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim morfinin zararı var çünkü

Back