- 1 Temmuz 2017
- 32
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tedirgintety
-
Bende myle düşünüyorum yumurtladım gecen gün anladım yanı ama hamile olsam yumurtla olmazdı demi? Ama bu karnımı kesip atasım gelıyor ınmıyor şisiyor dahadaHamile olman imkansiz ötesi.
İnşallah cok korkuyorum kesip atasım geliyor sy karnımı sertleştı birde yumurtladm hamile olsam yumurtlamazdm demiOlmazsın 3 ay geçmiş üstünden
Tövbe haklısın canım bende düşünüyorum oyle ama korkudan da ölüyorum inmiyor şişiyor dahada sertleşiyor kesip atasm varOlursa da mucize olur yani ( Meryem Ana)
Kistten kaynakli büyük ihtimal ve tabii psikolojik...Tövbe haklısın canım bende düşünüyorum oyle ama korkudan da ölüyorum inmiyor şişiyor dahada sertleşiyor kesip atasm var
Doktora gittim ikinci kez bana hiçbirsey yok tertemiz dedi 1hafta onceki gittigim doktor var dedi dedim adetle temizlenmiştir dedi bu karnım nasıl incekKistten kaynakli büyük ihtimal ve tabii psikolojik...
İnşallah cok korkuyorum ama bu şişlik nasıl gececek semsert bideHem geçen süre, hem ilişkinin şekli hem de çıkan sonuçlara göre hamile olmanız imkan dahilinde bile değil.
Kistle alakalı olduğunu düşünüyorum. Doktora düzenli gidin testlerinizi düzenli yaptırın. İlaç verilirse saatli kullanın ve düşünmeyin. Psikoloji de etkiler.İnşallah cok korkuyorum ama bu şişlik nasıl gececek semsert bide
İkinci gittiğim doktor baktıgında kist yok dedi tertemiz oldugunu söyledi bende obur doktora 1hafta once gttm o var demişti dedim adetle erimiş geçmiş olabilir dediKistle alakalı olduğunu düşünüyorum. Doktora düzenli gidin testlerinizi düzenli yaptırın. İlaç verilirse saatli kullanın ve düşünmeyin. Psikoloji de etkiler.
E o zaman hemen evlenin kizDoktora gittim ikinci kez bana hiçbirsey yok tertemiz dedi 1hafta onceki gittigim doktor var dedi dedim adetle temizlenmiştir dedi bu karnım nasıl incek
Evlenemem cünkü terketti beni kullanıp kenara attıE o zaman hemen evlenin kizicin rahat etsin
Özür dilerim canim, kusura bakma bilemedim... üzüldümEvlenemem cünkü terketti beni kullanıp kenara attı
Önemli değil canım salaklık bende adam kendine yeni sevgili bile buldu ben burda onla yediğim haltların derdine düştüm inşallah bir sey yoktur cok korkuyorumÖzür dilerim canim, kusura bakma bilemedim... üzüldüm
Insallah canimÖnemli değil canım salaklık bende adam kendine yeni sevgili bile buldu ben burda onla yediğim haltların derdine düştüm inşallah bir sey yoktur cok korkuyorum
Aslinda bu tip konulara cidden kiziyorum Allah belki affedecek ama burada bu kadar insani sahit tutuyorsun keske anlatmasaydinÖnemli değil canım salaklık bende adam kendine yeni sevgili bile buldu ben burda onla yediğim haltların derdine düştüm inşallah bir sey yoktur cok korkuyorum
Aslinda bu tip konulara cidden kiziyorum Allah belki affedecek ama burada bu kadar insani sahit tutuyorsun keske anlatmasaydin
Pisman olmussun belliki umarim ayni hatalati tekrarlamazsin
Klitorise dokunmakla falan hamile kalman imkansizzzz. icin rahat olsun kist zamanla gecer ona takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?