• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik korkusu

Tedirgintety

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
32
2
1
31
Merhaba ben 17 nisanda adet oldm 28nısan ve 10mayısda bir yakınlaşmam oldu ilişkiye girmedm tam kıyafet üstünden sürtünme oldu 10mayısda olanda sevglm beni eliyle klitorise baskı yaptı elinden zevk suyu varmıydı bilemiyorum cok panık yaptm bundan sonra 16mayısda adet oldum normaldi ağrılı oldu ve pıhtı geldi önemsemedim ama karnım şişiyor sapsarı su gibi akıntı ve sürekli kasıklarımda seyirme vardı test yaptım negatifti 5hazıranda doktora gttm karından baktı bana hiçbirsey yok catlamamıs yumurtan var kistin var dedi yine test yaptm negatifti 14hazıranda adet oldum adetin 3.günü tekrar doktora gittim kist yok tertemiz dedi ama bu sefer ki adetim cok aşırı agrı oldu basta kahverengi leke lek geldi snra normale döndü sonra yine kahve rengi oldu btiyor sandm bir anda yine kırmızı oldu ınce uzun bir pıhtı geldı 7 gün sürerdi adetim bu 8 gün oldu ve değişikti bukez hassasiyeti yüksek olan testlerden yaptım negatifti smdıde 3. Adetin ortasndayım sag kasıkta agrı var ve yumurta akı gıbı akıntı geldı yumurtlama akıntısı hamilr olsam yumurtlama olmaz dı değil mi ve o kadar test yaptm idrarda doktora gittim cıkardı değil mi cok korkuyorum karnım sert ve ele geliyor alt kısmı

Hem geçen süre, hem ilişkinin şekli hem de çıkan sonuçlara göre hamile olmanız imkan dahilinde bile değil.

İnşallah cok korkuyorum ama bu şişlik nasıl gececek semsert bide:KK43:
Kistle alakalı olduğunu düşünüyorum. Doktora düzenli gidin testlerinizi düzenli yaptırın. İlaç verilirse saatli kullanın ve düşünmeyin. Psikoloji de etkiler.

Kistle alakalı olduğunu düşünüyorum. Doktora düzenli gidin testlerinizi düzenli yaptırın. İlaç verilirse saatli kullanın ve düşünmeyin. Psikoloji de etkiler.
İkinci gittiğim doktor baktıgında kist yok dedi tertemiz oldugunu söyledi bende obur doktora 1hafta once gttm o var demişti dedim adetle erimiş geçmiş olabilir dedi :(

Önemli değil canım salaklık bende adam kendine yeni sevgili bile buldu ben burda onla yediğim haltların derdine düştüm inşallah bir sey yoktur cok korkuyorum
Aslinda bu tip konulara cidden kiziyorum Allah belki affedecek ama burada bu kadar insani sahit tutuyorsun keske anlatmasaydin
Pisman olmussun belliki umarim ayni hatalati tekrarlamazsin
Klitorise dokunmakla falan hamile kalman imkansizzzz. icin rahat olsun kist zamanla gecer ona takilma

Merhaba aynı seyi bende düşündüm ama kımse kımse tanımıyor diye anllatm yakın cevremden kımseye anlatamıyorum geceleri aglamaktan uyuyamıyorum gunduzlerı elım karnmda vurup duruyorum korkuyorum ve cok pişmanım anlatamam kendimi sürtük gibi hissediyorum ilkti benim ilkimdi ama bosa gunaha girdim nefsime hakım olamadm mantıken ınkansız oldgnu bılıyorum ama korkuyorum ben ıslaktım o ıslaklıkşa kaymıs olabılırmı dıye korkuyorum hergn aklıma yenı bısey gelıyor
Aslinda bu tip konulara cidden kiziyorum Allah belki affedecek ama burada bu kadar insani sahit tutuyorsun keske anlatmasaydin
Pisman olmussun belliki umarim ayni hatalati tekrarlamazsin
Klitorise dokunmakla falan hamile kalman imkansizzzz. icin rahat olsun kist zamanla gecer ona takilma

Back