- 1 Temmuz 2017
- 32
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tedirgintety
Merhaba ben 17 nisanda adet oldm 28nısan ve 10mayısda bir yakınlaşmam oldu ilişkiye girmedm tam kıyafet üstünden sürtünme oldu 10mayısda olanda sevglm beni eliyle klitorise baskı yaptı elinden zevk suyu varmıydı bilemiyorum cok panık yaptm bundan sonra 16mayısda adet oldum normaldi ağrılı oldu ve pıhtı geldi önemsemedim ama karnım şişiyor sapsarı su gibi akıntı ve sürekli kasıklarımda seyirme vardı test yaptım negatifti 5hazıranda doktora gttm karından baktı bana hiçbirsey yok catlamamıs yumurtan var kistin var dedi yine test yaptm negatifti 14hazıranda adet oldum adetin 3.günü tekrar doktora gittim kist yok tertemiz dedi ama bu sefer ki adetim cok aşırı agrı oldu basta kahverengi leke lek geldi snra normale döndü sonra yine kahve rengi oldu btiyor sandm bir anda yine kırmızı oldu ınce uzun bir pıhtı geldı 7 gün sürerdi adetim bu 8 gün oldu ve değişikti bukez hassasiyeti yüksek olan testlerden yaptım negatifti smdıde 3. Adetin ortasndayım sag kasıkta agrı var ve yumurta akı gıbı akıntı geldı yumurtlama akıntısı hamilr olsam yumurtlama olmaz dı değil mi ve o kadar test yaptm idrarda doktora gittim cıkardı değil mi cok korkuyorum karnım sert ve ele geliyor alt kısmı