Gebelik korkusu ertesi gün hapı

lagatha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
12
3
1
40
Şuan çocuk istemiyorum.İlişki sonrası 15 saat sonra ertes72 hapı kullandım. Bu arada doğurgan dönemimdeyim ertesi gün çok küçük bir kanama gördüm iğne ucu kadar sürekli hasta olmuş hissi ve küçük miğde sancıları bugün üçüncü gün henüz bir kanama olmadı kadın doğum uzmanına görümdüm sol yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi bir hafta beklememiz gerektiğini henüz birşeyin belli olmadığını söyledi hapın %100 etkisinin olmadığını söyledi kanamamın olduğunu sordu. Var mı başından böyle birşey geçen bilgi sahibi olan

Bilgi sahibi değilim ama benzer durumda tanıdığım ertesi gün hapına rağmen hamile kaldı
Yani Allah neyi nasip ederse o canım

Bilgi sahibi değilim ama benzer durumda tanıdığım ertesi gün hapına rağmen hamile kaldı
Yani Allah neyi nasip ederse o canım

Bilgi sahibi değilsin? Ertesi gün hapı aldıgına eminmisin? Ve benim konumla benzer olduguna gerçekten eminmisin

Bilgi sahibi değilsin? Ertesi gün hapı aldıgına eminmisin? Ve benim konumla benzer olduguna gerçekten eminmisin

Özür dilerim canım seni korkutmak istemedim sadece arkadaşımın ablasi hakkında böyle bir bilgi paylaşmıştı benimle senin konunu okuyunca o aklıma geldi bende paylaşmak istedim yani ihtimal var senin durumundadada buna hazırlıklı ol diye paylaşmak istedim herkes bir olmaz tabiki ben sadece evet ihtimal var demek istemiştim özür dilerim

Kafam karışık benimde dört gün oldu kanamam olmadı ve bu yumurta catlagı normalde olan birşey mi yoksa hamile kalınca mı çatlıyor sadece

Kafam karışık benimde dört gün oldu kanamam olmadı ve bu yumurta catlagı normalde olan birşey mi yoksa hamile kalınca mı çatlıyor sadece

Normal birşey bildigime göre yumurta catlamadan hamile kalinmiyor yani her ay ovulasyon günlerinde yumurta çatlaması gerek o yumurta 1 gün içinde hamile kalabilinir çünkü çatlayan yumurta sadece 1 gün canlılığını koruyor

İnsandan insana değişiyor aslında düşük ihtimal hamile kalmış olman ama ihtimal hiç yok değil çünkü tam o döneme denk gelmiş
Burda bissuru kişi aylarca yıllarca deniyoruz olmuyor ya da binbir zorlukla oluyor

Eğer kanama olursa gebelik son buluyor da bi olmadı şu kanama. Kimi ilac kesin etkisini gösterir diyorlar kimide ilac bazen etkisini göstermiyor deniyor kimi hamile kalmak kolay değil diyor kafayı yiyeceğim

Eğer kanama olursa gebelik son buluyor da bi olmadı şu kanama. Kimi ilac kesin etkisini gösterir diyorlar kimide ilac bazen etkisini göstermiyor deniyor kimi hamile kalmak kolay değil diyor kafayı yiyeceğim

Canım seni korkutmak yada endiselendirmek asla niyetim değil anneannem anlattı bunu onun gençliğinde komşusu çok çocuğu varmış yine hamile kalmış atlamış ziplamis kendini duvardan duvara vurmuş çocuğu düşürmek için ama sağlıklı şekilde doğurmuş yani demem o ki Allah istedikten sonra ne yapsan olmuyor kimisinde hapsururken düşük yapıyor
Doğru hamile kalmak hiç kolay değil bende uzun zamandır hamile kalmak için uğraşıyordum şimdi hamileyim ama sorunlu düşük yaparsam diye korkudan lavaboya gitmeye korkuyorum ama Allah alacağı canı alıyor vereceği canı veriyor

Mrbalar sonucunuz ne oldu acaba hap koruma sağladı mı? 12 saat içinde kullandım ben de ve şu an çok korkuyorum lütfen cvp yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…