• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik korkum yardim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Kizlar merhaba 25 yasindayim 1.55 boyum 83 kilom var. 3 yillik evliyim. Esim 32 yasinda. Son zamanlarda bebek icin kavga ediyoruz cileden cikiyor. Etrafi kirip dokuyor. Ben kendime guvenemiyorum. Kilolu oldugum icin cok zorlanacagimi dusunuyorum. Bebege zarari olur mu kilom bilmiyorum. Kadin doguma gittim kilolu gebelerim vardi dogum yaptilar dedi. Miyomum vardi 1 sene once aldirdim. Dikislerim bazen sizliyor. Ona zarari olur mu bilmiyorum. Ayni zamanda agustostan beri selectra kullaniyorum. Simdi ikiye bolerek iciyorum bi sure snra birakmayi planliyorum. Esim bebegi bu kadar erteledigim icin cok sinirleniyor bide olmazsa buyuk sikinti yasim gibi gorunuyor bana yardim edin lutfen

Bana göre çocuk düşünmeden önce 15 kilo ver yaşına ve boyuna göre kilon cok fazla ondan sonra hamile kal
Hem daha rahat hamile kalırsın tabi bunu en çok sağlığın için vermelisin bi diyetisyenle görüş bünyene göre rejim ayarlar

Tek sorun kilonsa verebilirsin bebek fedakarlik isidir .Biz de cok zor sureclerden gectik yeni hamile kaldim kilo basit yani o kadar problemin yanda .kafana koyarsan diyetisyene gidersen verirsin

Bence ne senin ne esinin tek fikri olmamali..Gercekten buyuk sorumluluk ve sabir gerektiren birsey.Karsilikli konusup halletmelisiniz oncelikle,kirip dokmekte pek hos degil..

Back