Beb yaptırdım 169:1 sorun çıkmıştı sonra üniversite hastanesine gönderdiler. Orda da doktor bebeğin kol kemikleri 1 hafta geç gelişiyor dedi ama benim içimde bebwğime dair hiçbir kötü his yoktu. Bende özele gidip tekrar doktora sordum gayet normal dedi. Yani bence ikili üçlü hele amniyosentez asla yaptırılmamalı. Sen Allah'a dua et hayırl8 sağlıklı bir evlat versin yeter. Yoksa sorunda olsa Allah'tan geliyor ve insan kıyamaz ona. Bir de sağlıklıyken biz takıldıkça herşeye hasta ederiz bebeği. Mesela şeker yüklemesini de yaptırmad8m doktor ısrar etti zararlı olsa biz yaptırmayız dedi ama yaptırmadım. O gün de glikos çıkmıştı idrarımda sabah bal yediğim için
sonra en azından açlık tokluk şekerine bakalm dedi. Baktı ve gayet normaldi. Boşu boşuna içmedim o iğrenç şeyi çok şükür, bana anlamsız geliyor kim 2 bardak şerbeti tek seferde içer ki insülini yetmesin? Yani sen kendini bil kendine iyi bak yediğine içtiğine dikkat et yeter. En sevdiğim şey tuz iken onu bile doğumda başka şehire gideceğim şişmeyeyim diye bıraktım :)[/QUOT
Allah bagslasn bebgını canım. Benımde korkum o yanls baeyler cıkıp kahrolmak ıstemıyorm stresm yettı bana hastanelerde ıkı sene artk tasını cıkramak ıstıyorm gtcem bakalım bugun ne dıcek dktr