Aminnn inşAllahAnladım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik Konusunda En çok Merak Edilen Sorular ve Cevapları..
- Konu Sahibi Adivar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sende yakın zamanda hayırlı haber al inşAllahAnladım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Ayyy inşallah 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum menogon ve femara kullandım.Sende yakın zamanda hayırlı haber al inşAllah
Bugün 7.günüm inşallah rabbim banada bağışlar
Amin inşAllah canımAyyy inşallah 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum menogon ve femara kullandım.
Bugün 7.günüm inşallah rabbim banada bağışlar
- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 27
Bol bol su ayran salata süt sıvı şeyler bol bol iç canım geçer inşallahYa henüz 6 haftalık gebeyim inanılmaz derecede kabızlık başladı şimdiden
Hayatımda kabız olan insan değildim siz nasıl baş ettiniz bu sıkıntıyla bayanlar
İnşAllah canım köy sütü iyi gelir mi bol kaynatsam mikroplar ölür müBol bol su ayran salata süt sıvı şeyler bol bol iç canım geçer inşallah
- 23 Mayıs 2017
- 4
- 2
- 1
- 43
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim 6 haftalık kalp atışları dinlicez dedi doktor gitim renkli ultroson yaptı kese var bebek yok dedi yarın sabah gel kürtaş dedi ama gitmedim allahım nedilerse o olurdedim tevekületim bekliyorum yüce mevlam ne emrederse o olur mübarek üç aylardaym bebğimi aldırmak istemiyorum tanıdğım bir hemşire ve ebe vardı kesinlikle beklmemi söyledi böyle çok var sonra rabbim yoktan varediyordedi sabırla bekliyorum lütfen dualarınızı benide katın allahım hepimize tez zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneli tadırsın,insallah
- 22 Mart 2017
- 550
- 426
- 23
- 41
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim 6 haftalık kalp atışları dinlicez dedi doktor gitim renkli ultroson yaptı kese var bebek yok dedi yarın sabah gel kürtaş dedi ama gitmedim allahım nedilerse o olurdedim tevekületim bekliyorum yüce mevlam ne emrederse o olur mübarek üç aylardaym bebğimi aldırmak istemiyorum tanıdğım bir hemşire ve ebe vardı kesinlikle beklmemi söyledi böyle çok var sonra rabbim yoktan varediyordedi sabırla bekliyorum lütfen dualarınızı benide katın allahım hepimize tez zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneli tadırsın,insallah
2 HAFTA DAHA BEKLEMENİ ÖNERİRİM ..
inşallah görünür bebek ..
8 haftalıkken hala görünmüyorsa sıkıntı vardır..
allah yardımcınız olsun..
bende yaşadım biliyorum.
- 23 Mayıs 2017
- 4
- 2
- 1
- 43
- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
Merhaba bende 29+4 günlük hamileyim. Karnım çok büyük yani ayına göre ve bebek çok dışarda gibi son 1 2 haftadır dokunmak bile acıtıyor en son 1 ay önce ultrason kremi yaktı ve o günden sonra çatlaklar çıktı ortaya hatta alerji gibi oldu. Bir de hep sağ tarafta ve poposu mu neresi bilmiyorum çok şişiyor sertleşiyor. Resmen yamuluyor karnım. Bazen istemeden çarpıyorum özellikle sivri yerlere denk geliyor sert değil tabiki umarım birşey olmuyordur bebeğime ama benim canım çok yanıyor. Göğüs altımda aynı şekilde yanıyor o hiç geçmedi zaten. Acaba normal şeyler mi bunlar ? Bir de tam olarak ne zaman döner bebek şuan tekmelerini kasıklarımda hissediyorum daha erken mi dönmesi için?
- 27 Ocak 2017
- 207
- 108
- 53
Merhaba hanimlar.
Benim sorum olacak:
Cilt çatlaklarınız oldu mu?
Kremler önliyor mı?
Krem sürmediyseniz, vücüdunuzun nerde çatlaklar oluştu veya oluşmadı mı?
Krem sürdüyseniz, yinede çatlak oluştu mı?
Doğum yaptıktan sonra, ve zayıfladıktan sonra bu çatlaklar az görüküyor mı?
Benim sorum olacak:
Kremler önliyor mı?
- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
Benim çok var şuanda bile. Bacaklarımda karnımda daha da çoğalır diye bekliyorum. Kremin falan işe yaramayacağını söylüyorlar bol su içersen azalırmış. Zaten doğumdan bir kaç ay sonra da griye dönüyor belli olmuyor. Bence çokta takılacak birşey değilMerhaba hanimlar.
Benim sorum olacak:
Kremler önliyor mı?
- 27 Ocak 2017
- 207
- 108
- 53
Teşekür ederim cevabınız için.Benim çok var şuanda bile. Bacaklarımda karnımda daha da çoğalır diye bekliyorum. Kremin falan işe yaramayacağını söylüyorlar bol su içersen azalırmış. Zaten doğumdan bir kaç ay sonra da griye dönüyor belli olmuyor. Bence çokta takılacak birşey değil
Ama ne biliyim çok kafam takıldı ona.
- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
İlk gördüğümde bende şok olmuştum :) Ama çatlamaması mümkün değil çünkü bir anda kilo almaya başlıyorsun ve elinde değil yani. Ben son zamanlarda dikkat etmeye başladım artık hamur işi yememeye ama 18 kilo falan aldım artık :)Teşekür ederim cevabınız için.
Ama ne biliyim çok kafam takıldı ona.
- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Merhaba hanimlar.
Benim sorum olacak:
Kremler önliyor mı?
Mrb,ilk 3 ay bebeğe zarar verir diye hiçbirşey kullanmadım,sonrasında Doğum yapana kadar yağ karışımları hazırlayıp sürdüm,ayrıca çatlak kremi de kullandım,çok şükür çatlamadım(annem ve ablam da bi miktar çatlak vardı genetiğimde mevcut yani),o yüzden muhakkak kullanın cildinizi elastik ve nemli tutacak bişeyler