- 13 Kasım 2022
- 1.937
- 4.005
-
- Konu Sahibi acitatlisos
Ben 35. Haftadamdayım bu hafta karaciğer enzimleri yüksek çıktı kolestaz için ilaç başladım.2 günde bir tahlil yaptırıyorum düşmezse sezeryana doğru gidiyor süreçErken haftalarda gebelik kolestazı geçiren kimse yok mu?
Benim değerlerim düştü takipteyim şu an.Ben 35. Haftadamdayım bu hafta karaciğer enzimleri yüksek çıktı kolestaz için ilaç başladım.2 günde bir tahlil yaptırıyorum düşmezse sezeryana doğru gidiyor süreç
Merhaba hangi değerlerinize bakildi acaba kolestaz için. Alt ve ast degeri haricinde neye bakılıyorBenim değerlerim düştü takipteyim şu an.
Alt ast ve açlık kandaki safra asidine bakıldı.Merhaba hangi değerlerinize bakildi acaba kolestaz için. Alt ve ast degeri haricinde neye bakılıyor
Teşekkür ederim bende safra asidine bakilmamisti ona baktirayim o zaman bende de ayaklarimda kaşıntı var çünkü. Aile hekimime sorarım insallah yapiliyordur oradaAlt ast ve açlık kandaki safra asidine bakıldı.
Kaşıntınız var mı alt ast değerleriniz nasıl?Teşekkür ederim bende safra asidine bakilmamisti ona baktirayim o zaman bende de ayaklarimda kaşıntı var çünkü. Aile hekimime sorarım insallah yapiliyordur orada
Cok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsunKaşıntı özellikle avuç içlerinde ve gece artar, genelde 30. Haftadan sonra görülür ama benim gibi erken haftalarda da gebelik kolestazı yaşayanlar var. İnşallah değildir. Geçmiş olsun
Merhaba Nasıl oldunuz acaba .Benden de şüpheleniyorlar kolestaz olabilir diye 17 .haftadayız16. Haftadayım, safra alt ve ast değerlerim yüksek. Gebelik kolestazı olduğunu düşünüyorum.
Gebelik kolestazı geçiren gebeler gebeliğiniz nasıl ilerledi? Sorun yaşadınız mı? Siz ve bebeğiniz sağlıklı mı? Ne gibi riskleri var? Erken dönemde bunu yaşayanlar var mı? Kaçıncı haftada yaşadınız? Yaşayanlar lütfen yardımcı olun.
Kolestaz için tedavi gördüm sonrasında geçti, takip altındaydım.Merhaba Nasıl oldunuz acaba .Benden de şüpheleniyorlar kolestaz olabilir diye 17 .haftadayız
Çok şükür.Darısı başıma inşallah bilgi için teşekkür ediyorumKolestaz için tedavi gördüm sonrasında geçti, takip altındaydım.