Gebelik kolestazı

acitatlisos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
1.937
4.005
16. Haftadayım, safra alt ve ast değerlerim yüksek. Gebelik kolestazı olduğunu düşünüyorum.

Gebelik kolestazı geçiren gebeler gebeliğiniz nasıl ilerledi? Sorun yaşadınız mı? Siz ve bebeğiniz sağlıklı mı? Ne gibi riskleri var? Erken dönemde bunu yaşayanlar var mı? Kaçıncı haftada yaşadınız? Yaşayanlar lütfen yardımcı olun.

Alt ve ast degerlerim normal 15 20 cikmis kanda ama geceleri sivrisinek ısırığı gibi kasimaktan yara oldu bacagim ve ayağımda dört bes tane sivilce gibi çıktı başta gercekten Sinek ısırdı sandım ama evde baska kimse ısırılmayinca anladim sivrisinek olmadigini

Kaşıntı özellikle avuç içlerinde ve gece artar, genelde 30. Haftadan sonra görülür ama benim gibi erken haftalarda da gebelik kolestazı yaşayanlar var. İnşallah değildir. Geçmiş olsun

16. Haftadayım, safra alt ve ast değerlerim yüksek. Gebelik kolestazı olduğunu düşünüyorum.

Gebelik kolestazı geçiren gebeler gebeliğiniz nasıl ilerledi? Sorun yaşadınız mı? Siz ve bebeğiniz sağlıklı mı? Ne gibi riskleri var? Erken dönemde bunu yaşayanlar var mı? Kaçıncı haftada yaşadınız? Yaşayanlar lütfen yardımcı olun.
Merhaba Nasıl oldunuz acaba .Benden de şüpheleniyorlar kolestaz olabilir diye 17 .haftadayız

X