- 19 Nisan 2020
- 175
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Annelikheyecani
-
Anladım canım kese ile kalp atışı aynı anda mı görülüyor. Ben hala inanamıyorum hamıle olduğumaMerhaba eger kanda degerin yüksek çıkarsa tekrar etirmez doktor ben tahlil yaptırmıştım 212 gibi bi degerdi doktorum tekrar istemedi 15 gün sonra keseyi görmeye çağırdı . Adetim 3 gün gecmisti evde iki test yapmıştım ben ikiside çift cizgiydi sabah kan vermeye gittim hemen.
1 bucuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. 4 ay önceAnladım canım kese ile kalp atışı aynı anda mı görülüyor. Ben hala inanamıyorum hamıle olduğuma
Ay üzüldüm canım vardır bir hayır. Allah daha güzel kapı açar inş bebişlerimiz olur sağlıklı bir sekılde1 bucuk aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum. 4 ay önce
Inşallah canım saol allah razı olsun insallah bebişin vardır sağlıkla gelisir saglikla dogar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallahAy üzüldüm canım vardır bir hayır. Allah daha güzel kapı açar inş bebişlerimiz olur sağlıklı bir sekılde
Amin canım inşallahInşallah canım saol allah razı olsun insallah bebişin vardır sağlıkla gelisir saglikla dogar inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah
Arkadasim seninle hemen hemen ayni durumdayız ben de dun öğrendim idrar testinde yarın kan vermeye gidicem bakalim aynı tedirginlikleri yaşıyoruz emin ol rabbim korktugumuza ugratmasin inşallahMerhaba benim erken gebelik testim pozitif çıkmıştı. Ben kan vermedim henüz salgından dolayı.
kimyasal gebelikse nasıl anlaşılır?
kan testi vermeye gidersem iki gün mü vermem gerekecek 1 kere kan versem anlaşılır mı gebelik
Dr en güzelini söylemiş.Merhaba eger kanda degerin yüksek çıkarsa tekrar etirmez doktor ben tahlil yaptırmıştım 212 gibi bi degerdi doktorum tekrar istemedi 15 gün sonra keseyi görmeye çağırdı . Adetim 3 gün gecmisti evde iki test yapmıştım ben ikiside çift cizgiydi sabah kan vermeye gittim hemen.
6. Hafta da kalbi durdu benim bebeginDr en güzelini söylemiş.
Kanama gibi bir durum olmadığı sürece 7.haftayı bekleyin.
Kalp atışı duyulmadan hamilelik var denmiyor tam olarak.
Sabırla bekleyin derim.
Hayırlı olsun.
Üzüldüm...6. Hafta da kalbi durdu benim bebegin
Kesinlikle öyle...Beta hcg düzgün arttığı halde benim gebeliğim sağlıklı ilerlememiş ve maalesef sonu kötü bitti. Insallah Allah nasip ederse ben de 7. haftama kadar bekleyip gideceğim kalp atışı içinÜzüldüm...
Benim de olmuştu iki kez 6 ve 8. haftalarda...
Kalp atışı duyulmadan kanda betahcg değerlendirilmesi gebeliğin sağlıklı devam ediyor olduğunun garantisi değil yani.
Boşuna kan vermeye gerek yok.
(kanama vs ekstrem bir durum olmadığı sürece) 6.hafta bitip 7.haftaya girince Dr kontrolü en az stresli olanı.
Teşekkür ederim sizede çok gecmis olsun hayırlısı olsun hakkımızda[/QUOTE]Üzüldüm...
Benim de olmuştu iki kez 6 ve 8. haftalarda...
Kalp atışı duyulmadan kanda betahcg değerlendirilmesi gebeliğin sağlıklı devam ediyor olduğunun garantisi değil yani.
Boşuna kan vermeye gerek yok.
(kanama vs ekstrem bir durum olmadığı sürece) 6.hafta bitip 7.haftaya girince Dr kontrolü en az stresli olanı.
[/QUOTE]Teşekkür ederim sizede çok gecmis olsun hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?