Gebelik Kesesinin Yavaş Gelişmesinden Ötürü Düşük Yapanlar Var mı?

_WhitePearl_

Pamuk Prensesim...
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
6.873
613
363
Merhaba Arkadaslar,
Geçen hafta 8 hafta 5 günlükken bebeğimin kalp atışları durmuş olduğundan ötürü kürtaj oldum. Sat ve crl ölçüleri birbirini tutarken gebelik kesem 6 hafta 6 günlük ölçüsündeydi.
Doktorum bundan kaynaklı bir düşük olabileceğini söyledi.Ve bir sonraki gebelikte tekrarlama riski var ama tedavisi yok dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba çok üzülüyorum.
Buarada enson muayenemde bebeğin kalp atışı olması gerekenin üstünde atıyormuş(179 dakikada), ve aminyon sıvım azmış.

Canım geçmiş olsun Allah sabır versin sana.Çok üzülme herşeyin tedavisi var artık.Bence farklı, daha iyi bir doktora sor durumunu,hemen bozma moralini.

geçmiş olsun canım. bende 15 martta bebeğimin kalbi hiç atmadığı içn alındı. ama DR. tekrar olur diye bişey söylemedi. bu her hamilelikte olucak diye bi kaide yok. o zamanki döllenen yumurtadan veya spermden kaynaklanabiliyo. yani şansızlık olmuş. bendeki de tabii. bi çok kişide olabiliyo. kromozon bozukluğu olmaması için eşim sigarayı bıraktı.bide sağlıklı beslenmeye özen göstermek gerek. sen içini ferah tut. sağlıklı bebişlerin olacak inşallaha .s.a.s.

Saolasiniz Arkadaslar Verdiğiniz Moral Için , Giznurcum Sana Da çok Geçmiş Olsun Seninkide Yeni Düşmüş . Inş Canim Ya Okadar Korkuyorum Ki Tekrar Ayni şeyleri Yaşamaktan. Bendeki Farkli Bi Durumdu Bebek Gelişiyor Sürekli Kese Gelişmiyordu.4-5 Gün Sonra Bebek Keseye Siğmayacakti Yani .herşey Allahtan Demekki Hakkimizda Hayirlisi Buymuş .

Süper ozaman canım , ayni kaderi yasamış birisini buldum. inanır mısın kime sorsam böyle bişey duymadık diyorlar . Buarada hayırlı olsun canım. İlk bebeğini kaç haftalıkken kaybetmiştin?

canım çok çok geçmiş olsun allah sabır versin inş.bundan sonraki hamileliğinde güzel haberler alırsın.......... sağlıklı bebekler dünyaya getirirsin............

merak etme canım birdahaki bebeklerlmiz iyi olacak inşallah .kese gelişmemesinin nedenini DR a sordum bunun biçok nedeni olabileceği gibi kesin şundan dolayıda diyemiyolar.sperm ekimi sırasında ters giden bişey oluyo işte. ozamanlarda ilaç kullanmamak gerkiyo.stres falan da yapılmamalı karaciğer enzimlerimide ölçtürmemi istedi.bide kan değerim çok düşükmüş.demir ilacına başladım .bu tahlilleri sende bi yaptır istersen.sağlıcakla kal.
.

Ilgin Için çok Tşkler Giznurcum , Ters Giden Bişi Oluyor Bundan Ya Bebek Ya Da Kese Etkileniyor Anladiğim Kadariyla , Sağliksiz Olduğu Içinde Vucüt Atiyor Düşük Oluyor. Sen şimdi Düşünüyor Musun Canim Bebek , Birde Istanbuldaysan Hangi Doktora Gidiyorsun?

ilsu
cnm öncelikle çok ama çok geçmiş olsun talihsiz bir olay ama bende pko hastasıyım kasım ayında bir aşılama yaptırdım sonuç pozitifti fakat 8 haftalıkken kalp atışları durdu mart ayında 2,, kez aşılama yaptırdım yine hamieleyim fakat bebek yine ölü... dr kromomozom tahlili yapmalıyız dedi şimdi karar aşamasındayım aldırmalımıyım yoksa kürtaj mı olayım diye bu gebeliklerin böyle sonuçlanmasının başka nedeni olabilirmi dr sana ne dedi

Ritacım, ilk önce çok geçmiş olsun acı bi durum 2 tane düşük
2. bebeğin öldüyse tabiki hemen aldır ki seni zehirlemesin . Genetik arstırmasını yapıyorlar ,eğer onda bir sorun çıkmazsa senin üzerinde bi takım kan testleri isterler sanirim. Kan pıhtılaşmasından dolayı anne karnında ölen bebeklerin sayısı çokmuş , ben o testi yaptırmak istiyorum.
Seninki 8. haftada kaybettiğin bebeğin kalp atışları vardi sonra durdu dimi

evt cnm sonradan durdu.... başka bir dr gittim teyit etmek amaçlı bakalım c.tesi günü belli olacak yoksa aldıracağım iki dr da c.tesiye kadar müddet verdi

benimkide sonradan durdu canım, eğer bebeğin hiç kalbi atmamşı ölürse büyük ihtimalle kromozn bozukluğu olurmuş, ama sonradan durursa baska nedeni olurmuş.
büyük ihtimalle kürtajla alırlar canım seninkini
ve 2. düşüğün olduğu için muhakkak arastır .

Merhaba şuanda sizinle aynı durumdayım iki gün önce düşük yaptım ve sonraki gebeliklerimle ilgili çok endişeliyim.. Acaba şuan siz ne durumdasınız çocuğunuz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…