• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesinin şekli iyimi

Gamzeli 11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
486
126
33
24
Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var korkuyorum bu bebegimide kaybetmekten 6 haftalık gebeyim kese iyi dedi doktor ama kalp atışı için erken dedin uygulamaya göre 6 hafta dolmuş 7 haftanın içindesin diye yazıyor nasıl hesaplaniyo anlamış değilim bı bakarsanız
IMG_20221118_115934.jpg

Merhaba kızlar yardıma ihtiyacım var korkuyorum bu bebegimide kaybetmekten 6 haftalık gebeyim kese iyi dedi doktor ama kalp atışı için erken dedin uygulamaya göre 6 hafta dolmuş 7 haftanın içindesin diye yazıyor nasıl hesaplaniyo anlamış değilim bı bakarsanız Eki Görüntüle 3163337
Bende dün gittim..Karından kese yine gözüküyor ama bebeği göremedik.Vajinal ultrasondan gözükmesi lazım dedi ve o şekilde bakınca gördük...Hatta biraz kalp sesini de aldık tam net olmamakla birlikte..Ses dalgalarını da gördük yani..

Öyle bir şüphesi dahi olsaydı söylerdi bence doktor size...

Bende dün gittim..Karından kese yine gözüküyor ama bebeği göremedik.Vajinal ultrasondan gözükmesi lazım dedi ve o şekilde bakınca gördük...Hatta biraz kalp sesini de aldık tam net olmamakla birlikte..Ses dalgalarını da gördük yani..

Öyle bir şüphesi dahi olsaydı söylerdi bence doktor size...
Teşekkür ederim kese güzel dedi sadece kalp atışı için erken dedi 2 3 gün sonra duyulur dedi korkuyorum birşey olacak diye 6 haftalık tam ama bazı yerlerde 6 bitmiş görünüyor o nasıl oluyor

7+2'de bebegimi gördüm kalbini duydum. Ondan 10 gün önce bende de sadece kese gözüküyordu hatta doktorum yüzde 90 bos gebelik demisti cok üzülmüştüm. Bence daha cok küçük ☺

Teşekkür ederim kese güzel dedi sadece kalp atışı için erken dedi 2 3 gün sonra duyulur dedi korkuyorum birşey olacak diye 6 haftalık tam ama bazı yerlerde 6 bitmiş görünüyor o nasıl oluyor
Adet tarihinden itibaren hesaplanıyor genelde o sekılde olunca benımde nerdeyse 7. Hafta bıtecek..

Ama kan tahlılımle,kese boyutu uyumlu dedi doktor ve ben bunu baz alıcam dedi...Yani adet tarihimden baz almadı gelişimi..O şekilde olabilir...

4 düşük yaptım bu 6 gebeliğim üstüne basa basa sordum bir şey var mı diye kese güzel dedi sadece
Geçmiş olsun öncelikle.
Düşükleriniz kaçıncı haftada oluyordu.
Genetik testlerinizi yaptırdınız mı ?
4 kere olması az değil.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Geçmiş olsun öncelikle.
Düşükleriniz kaçıncı haftada oluyordu.
Genetik testlerinizi yaptırdınız mı ?
4 kere olması az değil.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız.
En sonun ki 43 günlüktü 6 7 haftalikti ilkim ikizdi oda 4 5 olması lazım 2 tanesi sadece gebelik testinde gördüm keseyi beklemeden düştü yaptırdım bi sorun çıkmadı sadece kan pıhtılaşma testini yaptiramadim galiba pihtilasmadan suphelendiler

Back