- 21 Şubat 2015
- 203
- 142
- 37
-
- Konu Sahibi cupcakedelisi
Baya bir yüksek gibi ben çok anlamam ama yuksek geldi banabende iki gün önce hamile olduğumu öğrendi 4 haftalık beta hcg m 1386,85 çıktı normal mi yüksek mi ilk hamileliğim
dr kan tahlilin baktı görünmez büyük ihtimalle ama yine bakalım ultrasyonda dedi görünüyordu yorumlrı okuyunca aklım karıştıBaya bir yüksek gibi ben çok anlamam ama yuksek geldi bana
sen kan tahlilini kaçıncı haftand yaptırın canım kaç tı beta hg n?dr kan tahlilin baktı görünmez büyük ihtimalle ama yine bakalım ultrasyonda dedi görünüyordu yorumlrı okuyunca aklım karıştı
Ben gebeligimi 2.haftasında öğrendim çok erken 45 tisen kan tahlilini kaçıncı haftand yaptırın canım kaç tı beta hg n?
Nasip hayırlısı herşeyin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbimbENDE de aynı durum oldu,doktor ikiz gebelikten şüphelendi ama tek bebeğe gebeyim.
4. haftamda yaptırdım canımBen gebeligimi 2.haftasında öğrendim çok erken 45 ti
4. haftamda yaptırdım canım 1386,85 çıktı ama ultrasyonda iki tane parça görünüyordu biri bebeğim biri eşi dimidr kan tahlilin baktı görünmez büyük ihtimalle ama yine bakalım ultrasyonda dedi görünüyordu yorumlrı okuyunca aklım karıştı
Evet canım öyle oluyor rabbim fiziksel,zihinsel sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize4. haftamda yaptırdım canım 1386,85 çıktı ama ultrasyonda iki tane parça görünüyordu biri bebeğim biri eşi dimi