• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesinin aşağıda görülmesi

sspsps

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
31
9
16
merhabalar 5 haftalık gebeyim gebelik kesesi olması gerekenin altında dedi doktor ara ara kahverengi lekelenmem oluyor gebelik kesesi aşağıda olması ne gibi bir soruna sebep olur aynı durumu yaşayıp güzel sonuçlar alan var mı??

merhabalar 5 haftalık gebeyim gebelik kesesi olması gerekenin altında dedi doktor ara ara kahverengi lekelenmem oluyor gebelik kesesi aşağıda olması ne gibi bir soruna sebep olur aynı durumu yaşayıp güzel sonuçlar alan var mı??

Merhaba. Ben de dün kontrole gittim. Doktorum kesenin aşağıya yerleşmiş olduğunu ama tek başına bir anlam ifade etmediğini söyledi ama çok tedirgin oldum. Burada kesesi aşağıda olan herkese düşük riski demiş doktoru. Off çok moralin bozuldu :( inşallah bir an önce yukarı çıkar. Öyle olan da olmuş çünkü..

Merhaba. Ben de dün kontrole gittim. Doktorum kesenin aşağıya yerleşmiş olduğunu ama tek başına bir anlam ifade etmediğini söyledi ama çok tedirgin oldum. Burada kesesi aşağıda olan herkese düşük riski demiş doktoru. Off çok moralin bozuldu :KK43: inşallah bir an önce yukarı çıkar. Öyle olan da olmuş çünkü..
Ne oldu ciktimi
yukarı doğum yaptinizmiiii

Sonuc ne oldu bana bi donermisiniz benimde kesem aşagıdaymıs 5 haftalık gebeyim

Back