Gebelik kesesini ne zaman gördünüz ?

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.546
44.670
798
Arkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi

edit: kimyasal gebelik geçirdim

Son düzenleme:
Arkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
Bende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyim

kızlar benim beta hcg değerim 1800 iken kese görünmedi doktorum dedi ki 5000 in üzerine çıktığında görürüz dediği gibi de oldu 5+2 haftadaydım sanırım gördüğümüzde

Bende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyim
son regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğim

son regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğim
Benim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadı

Benim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadı
Benimde son adet tarihim 11 şubattı yumurtlama 22 siydi

Keseyi 5. Haftada gördük, 6+3 de kalp atışlarını duyduk. İkisinide karından ultrasonla görmüştüm. Şükürler olsun darısı başınıza

5。 hafta biterken sabah keseyi gordum oglen sonu kanamam artti ve dustu

Kese 5 haftalıkken görüldü. 6. Haftamdayım fakat randevum 1 hafta sonra. Daha kalp atışı var mı bilmiyorum

merhaba kızlar
SAT 9 Mart
3 günlük gecikme vardı bugün beta hcg 353.6 çıktı doktora ulaşamadım sizce normalmi kafam çok karıştı bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…