Bende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyimArkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
son regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğimBende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyim
Benim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadıson regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğim
Benimde son adet tarihim 11 şubattı yumurtlama 22 siydiBenim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadı
4 hafta 1 günlük hamilesin ozaman hayırlı olsun canımBenimde son adet tarihim 11 şubattı yumurtlama 22 siydi
Keseyi 5. Haftada gördük, 6+3 de kalp atışlarını duyduk. İkisinide karından ultrasonla görmüştüm. Şükürler olsunArkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi
HarikaaaKeseyi 5. Haftada gördük, 6+3 de kalp atışlarını duyduk. İkisinide karından ultrasonla görmüştüm. Şükürler olsundarısı başınıza
5 haftalıkken betanizi hatırlıyor musunhzKeseyi 5. Haftada gördük, 6+3 de kalp atışlarını duyduk. İkisinide karından ultrasonla görmüştüm. Şükürler olsundarısı başınıza
8926 imiş5 haftalıkken betanizi hatırlıyor musunhz
Neden öyle oluyormuş ki5。 hafta biterken sabah keseyi gordum oglen sonu kanamam artti ve dustu
Sanırım azıcık daha varKese 5 haftalıkken görüldü. 6. Haftamdayım fakat randevum 1 hafta sonra. Daha kalp atışı var mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?