• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik kesesini ne zaman gördünüz ?

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.546
44.670
798
Arkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi :KK54:

edit: kimyasal gebelik geçirdim

Son düzenleme:
Arkadaşlar kese ne zaman göründü kaçıncı haftalarda gördünüz ? Bir de kese görünmeden dış gebelik olup olmadığı belli oluyor mu ? Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi :KK54:
Bende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyim

kızlar benim beta hcg değerim 1800 iken kese görünmedi doktorum dedi ki 5000 in üzerine çıktığında görürüz dediği gibi de oldu 5+2 haftadaydım sanırım gördüğümüzde

Bende bu sorunun cevabını arıyorum benimde dün kesem gözükmedi 5 haftalık gebeyim
son regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğim

son regl tarihiniz neydi benim de bazı uygulamalarda 5 hafta diyor bazı uygulamalarda 4 hafta doktora cumartesi günü gideceğim
Benim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadı

Benim bir şubat regli tarihimdi canım yanlız benim bu ay yumurta çatlama süren her zaman vaktinde olurdu bu ay 2 gün sonra sümüklü sıvı oluştu ve hiç ağrım felan olmadı
Benimde son adet tarihim 11 şubattı yumurtlama 22 siydi

Keseyi 5. Haftada gördük, 6+3 de kalp atışlarını duyduk. İkisinide karından ultrasonla görmüştüm. Şükürler olsun 🥰🐣 darısı başınıza

5。 hafta biterken sabah keseyi gordum oglen sonu kanamam artti ve dustu😔

Kese 5 haftalıkken görüldü. 6. Haftamdayım fakat randevum 1 hafta sonra. Daha kalp atışı var mı bilmiyorum

merhaba kızlar
SAT 9 Mart
3 günlük gecikme vardı bugün beta hcg 353.6 çıktı doktora ulaşamadım sizce normalmi kafam çok karıştı bilen varmı

Back