Gebelik kesesinde bozukluk

Dilaysb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
7
1
36
Merhaba hanimlar,6+6 haftalik hamileyim. Bugün doktorum Gebelik kesesi sinirlarinda bozukluk oldugunu, bebegin olustugunu kalp atisida oldugunu ama kalp atiminin yavas oldugunu soyledi. Dusuk tehlikesi icin progestan, igne ve coraspirin baslatti. Benzer durum yasayan arkadaslar var mi, merak ediyorum neler yasadiniz ya da yasiyorsunuz. Bir hafta sonra kontrole gidecegim nasil gececek bu bir hafta bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG-20190124-WA0005.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 929
Canım mesajını gördüm cvp yazma geregi hissettim. Benimde başıma aynı durum geldi sayfa sayfa aradım aynı durum yaşayıp düzelen var mı die. Öncelikle rabbim bebeğini sna bağışlasın. Benimde 4 haftalıkken bebegin kesesinde bozukluk oldugunu söyledi progestan basladım düzenli kullandım şükür kesesi yusyuvarlak oldu düzeldi. Ama bebeğimin yinede ömrü yokmuş 10 haftalıkken kalp atışları durdu

Aha kendimi buldum doktor bana soyledikleri kesen duzensiz kotu yere yerlesmis yolk sac kese oranin kotu dedi Sonra 2 gun sonra kanama oldu tekrar gittim kese iyice bozulmus dedi 1 hafta sonra gittim kese 9mm den 11mm olmus sadece bir haftada 2mm buyumus muhtemelen sagliksiz dedi. Ama kalp atisi var bekleyelim dedi. 1 hafta sonra gittim bebek buyumus kese de buyumus hala biraz kucuk ama farki kapatacak dedi pazartesi randevum var doktor normal bir gebelik dedi

Benimde kalp ritmi düşük cıktı 8 haftalık hamileyim iki hafta sonrasına gün vermişti yani yarın gidicem bakalım hayırlısı

Oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim. Rabbim dilerim bir daha hic yasatmasin sana ve hic bir anneye bu kaybi. Benim kontrolüm onumuzdeki cuma gunu. Bakalim ne diyecek doktor. Elim hep kalbimde persembeden beri.

Bende kanama olmadi,kanaman olursa haberleselim dedi. Ama ara ara sag yumurtalikta aralikli sancim oluyor.
Ssende sabirla bekleyis karsiligini vermis anladığım kadarıyla. Dilerim yavrunu saglikla kucagina alırsın. Doktor sonrasini. Haber ver muhakkakmerak ediyorum.

Oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim. Rabbim dilerim bir daha hic yasatmasin sana ve hic bir anneye bu kaybi. Benim kontrolüm onumuzdeki cuma gunu. Bakalim ne diyecek doktor. Elim hep kalbimde persembeden beri.
Canım sanırım kese bozukluğu cok olanlarda kanamada oluyo bende hiç kanama olmadı sanırım sende de olmamiş inşallah sende güzel haberler alırsın sonucu buraya yazarsan aynı durum başına gelenlere faydası olur. Bende tekrar hamileyim sadece kaset test yaptım 6 haftalıkken olana kdr gitmeyi düşünmüyorm yok kese bozuk yok kalp ritmi bozuk die morali bozmak istemiyorm ömrü yoksa zaten elden glen bişe yok kan testi bile yaptırmadım iki kat artıyormu die inşllah benimde hersey yolundadır haftaya gidecem

merhaba arkadaşlar kontrolden sonra yazacağım demiştim. bugün doktordan geldim. bebeğim haftasına göre büyümüş ellerini kollarını oynatıyordu. ama kesem büyümüyor. çok az büyümüş. bebeğim kesenin yarısını kaplamış. kese 2 hafta geri. artık umudumu kestim. 2 hafta sonraya randevu verdi. ama ben başka bir doktora daha gideceğim. canım çok sıkıldı

Bebek büyüyorsa kesede büyür inşallah cnm bencede bi doktora dha gözük birde kese düzensiz demişti ya düzelmiş mi bozuk mu hala

Bebek büyüyorsa kesede büyür inşallah cnm bencede bi doktora dha gözük birde kese düzensiz demişti ya düzelmiş mi bozuk mu hala
kese düzeldi ama 2 haftada sadece 5 gün büyümüş. valla okuduklarım pek öyle göstermiyor. kesenin küçük olması bir çok kez düşükle ve kalp durmasıyla sonlanmış ama o sonlanma 9 haftaya kalmamış erkenden olmuş 7. 8. haftada

Bence başka bi doktora daha git cnm belki başka doktora görede kesenin boyutu cok normal gelecek bilemeyiz

Kizlar bugun gittim doktora. oncesinde yazamadim buraya da geçmek bilmedi bu hafta. Cok şükür kese duzelmis kalp atislarida normale donmus. Hersey cok guzel. Progestan ve prolutana devam edecegim.

Merhaba herkese. 5+6 hamileliğim, benim de dün ve bugün kahverengi lekelenmem oldu ve doktora gittim. İlk kez oluşmaya başlayan bebeği gördüm ama Kesemin kalınlığı iyi olsa da şeklinde bir tarafından içeri girmiş gibi düzensizlik vardı. Doktor progesteron verdi günde 2 kez. Sağlıklıysa tutunacak bekleyip göreceğiz dedi. Allah büyük inşallah bebeklerimiz güzelce tutunurlar

Gönlünü ferah tut canim inan moral cok onemli ben kendi yasadigim surecte bunu gordum... Eger saglikliysa progestan zaten toparliyor. Bak ben bugun gittigimde cok iyi haberler aldim. Halbuki iki hafta once kesemin sekli cok bozuktu. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin insallah. Moralini yuksek tut. Herseyden once senin kendini iyi hissetmene ihtiyaci var bebisinin.

R
Çok teşekkür ederim yorumun için gerçekten Amin, inşallah Allah sana da hep güzel haberler duyursun bebeğinle ilgili inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…