• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi

ozzllemm999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
90
1
96
Şanlıurfa
arkadaşlar kesenizi kaçncı haftada gördünüz? ben doktora gittim beta hcg 381 çıkmıştı 1500 civarı olmadan gözükmez dedi. siz neler yaşadınız anlatırsanız sevinirm

ben kanda öğrendiğimde 1712 idi.
ama 5 haftalıkken görebildik
3 haftalıktı kanda öğrendiğimde, sadece rahim duvarında kalınlaşmayı görebildi doktor.
5 haftalıkken de keseyi gördü
6 haftalıkken kalp atışlarını duyduk - yalnız bu çok zevkli bişey:16::16:

şu an 8 haftalığım, 2 hafta sonra gidicez bakalım ne görcez :1:

evet 1500 ün altında görünmüyor , 5haftalıkken karnımdan keseyi , vagınal ultrason ile de bebeğimi gördük. 6+4 iken kalp atışını gördük. Şimdide cinsiyetni öğrendik prensesimiz oluyor

Ben hamileliğimi öğrendiğimde değerim kanda 1388 di.Ertesi gün doktora gittik ultrasonda görünmedi ama alttan muaynede kese göründü .5. haftamdaymışım :61:
Umarım senin kelebeğinde kendini gösterir

Doktor bana vajınal ultrasondan bakalım demıstı 3 haftalıkken ama ben urktugum ıcın yok dedım. Kızlar vajınal muayne fobım var ya, nedense bı urperme, bı panık alıyo benı. Napacam bu konuda..

Canim 3 haftalik bebek daha gorunmez ve hatta bebek 3 haftalikken Anne hamile kaldigini bile bilmez yani once dollenme olusur en Erken 4 haftada belki Test de cikar 5 haftada genelde kese gorulur ayrica vajinal unltrasonda korkulacak birsey Yok Doktorlar genelde dikkatlidir bu konuda ve Eger hamileysende bebege hicbir zarari Yok ultrason yoluyla Doktor bazi seyleri daha net gorur ve sende hamileysen ilerki donemlerde bebisini Ultrasonda gordugun zaman cok mutlu olacaksin:) korkma yani

Back