Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ultrason fotoğrafıma bakrmisiniz 6 haftalikmis sizce normalmi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi fotoğraf atılmıyor buraya . 06w0d yazıyor ceviz büyüklüğünde bir kese
Ultrason fotoğrafıma bakrmisiniz 6 haftalikmis sizce normalmi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi fotoğraf atılmıyor buraya . 06w0d yazıyor ceviz büyüklüğünde bir kese
gebelık kese haftasını ultrason cıhhazı olcumlems zaten haftasına uygun . bebek kalp atısını ben 6+6 duydum :) ıcınde yolk sac falan var mıydı ? foto yukle bakalım
gebelık kese haftasını ultrason cıhhazı olcumlems zaten haftasına uygun . bebek kalp atısını ben 6+6 duydum :) ıcınde yolk sac falan var mıydı ? foto yukle bakalım
Yolk saç ne demek ? Yuvarlak bir kese içinde de çok küçük birşey vardı doktor bos gebelik gibi durmuyor iyi yani dedi . O mu acaba ? Ayrica fotoğraf atamıyorum çünkü cihazdan kaynaklı galiba olmuyor