- 17 Ağustos 2024
- 21
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi gelincikcicegii8
Doktor 12 cm dedi. Ben en son 16 haziranda adet oldum12 olduğuna emin misiniz, kaç gün geçti adetiniz?
10 haftalık bi gebelik söz konusu yani bebeğin oluşması lazımdı sanki, var mı ultrason fotoğrafınızDoktor 12 cm dedi. Ben en son 16 haziranda adet oldum
Yok doktor vermedi10 haftalık bi gebelik söz konusu yani bebeğin oluşması lazımdı sanki, var mı ultrason fotoğrafınız
Kadın bana öyle dedi12 cm demek karnınızın neredeyse yarısı demek 12 mm olabilir mi? 12 cm lik kesede bebek el sallar anne babaya. Cinsiyeti bile belli olur.
Yani gebelik o kadar santim hesabı değil ki, genelde haftasına göre 6-7 haftada bebeği görüyosunuz. Orada da yarım santim oluyor kesenin boyuna bile bakmıyolar artık. Siz bence başka bi doktora gidin24 cm olunca görülüyor dedi
Teşekkür ederim maalesef şu an başka doktor yok bulunduğum yerdeYani gebelik o kadar santim hesabı değil ki, genelde haftasına göre 6-7 haftada bebeği görüyosunuz. Orada da yarım santim oluyor kesenin boyuna bile bakmıyolar artık. Siz bence başka bi doktora gidin