Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayırKızlar anne kesenin oluştuğunu hissedebilir mi? Bugün adet tarihime göre 5. haftam haftaya salı randevum var çok merak ediyorum siz hissetmiş miydiniz?
Adet sancısı gibi sancılar normal mi peki sizce
Ben de sancı da olmadı ama sancısı olanlar oluyor kuzum ❤Adet sancısı gibi sancılar normal mi peki sizce
Evet benim şu an adet sancısı gibi sancılarım var doktora yazıyorum bekle betan güzel artıyor görürüz diyor hephissedilmiyor beni ki 5+3te karından ultrasonda görünmüştü. ama hissettiğim hiçbir sey yok rahim genişledikçe sancınız oluyor ama onun dışında hiçbir sey yok
bende de oluyor ara ara regl sancısı. doktorum normal diyor valla ben de alıştım artıkEvet benim şu an adet sancısı gibi sancılarım var doktora yazıyorum bekle betan güzel artıyor görürüz diyor hep
Yani bu hissedilmesi zor bir şey milim boyu nasıl oluşum hissedilsinKızlar anne kesenin oluştuğunu hissedebilir mi? Bugün adet tarihime göre 5. haftam haftaya salı randevum var çok merak ediyorum siz hissetmiş miydiniz?
İlk defa böyle bir şey duyuyorum hcg artmadan kese nasıl gözüktü bence testi tekrar verin inşallah sağlıklı ilerlerBen size bişey sormak istiyorum çoğunuz daha çok bilgilisiniz ogustos ayının 31de ben regil oldum 4 de bitti normalde 7gun olurken 5gün oldum ayin 6da eşimle iliskiye girdim 1hafta sonra goguslerimde hassasiyetlik belimde ağrı kasiklarimda ağrı var diye kadın doğuma gittim ufak bir kese görüldü hamilesin daha ufak dedi doktor kan testi idarar testi aldilar idararimda negatif çıktı nedeni nedir acaba
Kan değerinde kesin bilgi cıkar diye düşünüyorum oda pazartesi günü çikicakİlk defa böyle bir şey duyuyorum hcg artmadan kese nasıl gözüktü bence testi tekrar verin inşallah sağlıklı ilerler
Ben size bişey sormak istiyorum çoğunuz daha çok bilgilisiniz ogustos ayının 31de ben regil oldum 4 de bitti normalde 7gun olurken 5gün oldum ayin 6da eşimle iliskiye girdim 1hafta sonra goguslerimde hassasiyetlik belimde ağrı kasiklarimda ağrı var diye kadın doğuma gittim ufak bir kese görüldü hamilesin daha ufak dedi doktor kan testi idarar testi aldilar idararimda negatif çıktı nedeni nedir acaba
Ay ben kanda negatif çıktı sandım kaç tane idrar testi yaptınız belki testiniz bozukturKan değerinde kesin bilgi cıkar diye düşünüyorum oda pazartesi günü çikicak
Kesin çıkar kan da e nabıza düşmüştür bile sonuç baksanızaBide zaten doktor daha ufak kese demişti hamilesin diyince benimde baya kafam karıştı
Allah Allah tam kan sayımı yapmışlar HCG nerede normalde 40/50 dakikada çıkan bi değer yarın da çıkmazsa bi gidin isterseniz belirtileriniz başladı mıBen Perşembe günü vermiştim kan pazartesi çıkar demişlerdi sadece bunlar var
Yüzde yüz hamilesiniz bence kiii kese de var bence yarın sonuç çıkmazsa gidin tekrar bi muayene etsin belki de bebiş oluşmuştur bile idrar testlerine güven olmuyor yine içiniz rahat etmezse erken gebelik testi alın yapın tekrarSize şöyle soyliyim benim belirtim 1haftadir var goguslerimde hassasiyetlik kasıklarımda ağrı belimde ağrı bunların hepsi var hatta bugün sanki regil olmuşum gibi sancı çektim