- 16 Mart 2019
- 970
- 402
- 103
- Konu Sahibi Derenkaraca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim lekelenmelerim 1 ay kadar hatta biraz fazla da sürdü. Keseyle ilgili ilk doktor düşebilir uzama var dedikten sonra kendi doktorum kesede bir sıkıntı yok ama köşede minik bir alan var gözüme çarpan dedi ama öyle kanama alanı falan demedi. Tabi ben fitil ve progestan dex 25 vuruldum. 12 hafta oldu artık yarın son iğnem, fitili de bırakabilirsin dedi doktorum ama ben yarim rahimli ve düşük riskim olduğu için bırakmayı düşünmüyorum. Bebek sağlıklıysa kesenin şeklinin bir önemi yok kanama alanı da yoksa sonradan yuvarlak halini alıyor.Ben de 7 haftalık hamileyim kese şekli neredeyse aynı. Sizin durumunuz nasıl ilerliyor? Bana dr bişey demedi.
Nipt testi nedir onu duymadım. Amin Allah razı olsun. Rabbim kaybettiklerinizin acısını yeni bebeğiizin sevgisiyle doldursum sizde en hayırlı vakitte kucağıniza alin yavrunuzu. Bende kan sulandırıcı kullandim lekelenmelerim geçmeyince doktor bıraktırdı.12 hafta olduğuna göre düşük riski artık %95 düşmeyecek demek oluyor. nipt test yaptırırsanız iyi olur her zaman ben de yaptıracağım. Çok sevindim. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Benim ilki 8 .haftada turner sendromu nedeniyle kalbi durdu. İkinci gebelik beta hoca artmadı. Şimdi 7 haftalık hamileyim korku ile gidiyorum. Kan sulandırıcı ve ecopirin bir de Progesteran akıyorum.
Tedbiri elden bırakmayalım gerisi Allah’a kalmış
Sağlıkla aşın kucağınıza
İkili tarama için devlete gidicem ama doktorum geç kalmış olabilirsin dedi bende üçlü yada dörtlü için sıraya girerim diye düşündüm. Nipt testi biraz pahalıymış zaten zorunlu olmadıktan sonra özel testleri yaptırmam diye düşünüyorum.Nipt testi sizden kan alınıyor amerikaya yollanıyor bir hafta içerisinde bebekle alakalı herhangi bir sıkımtı var mı kromozomal bakılıyot ve cinsiyeti belli oluyor.
Daha önce gebelik kaybınız yoksa pek gerek duymuyorlar, test ücreti 9bin tl.
Genellikle 10-12 hafta aralarında yapılıyor.
Sizin 12 hafta dolmuş ikili tarama yaptıracaksanız gerek yok tabi
Teşekkür ederim tatlı yorumunuz için. Amin, sizde o haftalara daha da ileri haftalara kavuşun. En sonra yavrunuzu kucağınıza alın Allah'ın izniyle. İsminizle dua ederim bundan sonraKromozomal benim ki gibi bir sorun olmadıkça nipt test yerine taramaları yaptırabilirsiniz
İnşallah sağlıkla doğacaktır
En kritik zamanları atlatmıssınız ilk 12 hafta önemliydi. Çok şükür
Lütfen bana da dua edin![]()
Çok şükür sağlıklı devam etti ama kanamam uzun bir süre devam etti suan 19. Haftadayım rahim içinde amniyotik bant görülüyor dedi doktor birazda tehlikeli bir durummuş cuma günü detaylı ulturasona gideceğim bakalım inşallah sorun yokturBen de 7 haftalık hamileyim kese şekli neredeyse aynı. Sizin durumunuz nasıl ilerliyor? Bana dr bişey demedi.
Yok nipt testi yaptırmadımD Derenkaraca korkmayın inşallah kötü bişey çıkmaz…Nipt testi vs yaptırdınız mı? Amniyotik bant ile ilgisi yok sanırım o ayrı bir konuymuş okudum ama bazı durumlarda tehlikeli olabilir diyor sorunsuz sağlıkla gebelik geçiren çok kişi var