Benimde aynıydı canımArkadaşlar cuma günü ultrasonda keseyi gördük yalnızca 6mm çıktı 5+3 günlüktü o gün. Sizin 5 haftalıkken kese boyutunuz neydi?
Maşallah canım kalp atışını duydunuz mu?Benimde aynıydı canım
Daha değil canım cuma günü duyucazMaşallah canım kalp atışını duydunuz mu?
Benim de kese 7 mm ama karından bakıldı. Bebek yok daha 5 haftaya yeni girdim sağlıksız değil dimi?Daha değil canım cuma günü duyucaz
Hayır canım kese göründükten 2 hafta sonra gözüküyorBenim de kese 7 mm ama karından bakıldı. Bebek yok daha 5 haftaya yeni girdim sağlıksız değil dimi?
Peki çok tşk ederimHayır canım kese göründükten 2 hafta sonra gözüküyor
Merhaba,Arkadaşlar cuma günü ultrasonda keseyi gördük yalnızca 6mm çıktı 5+3 günlüktü o gün. Sizin 5 haftalıkken kese boyutunuz neydi?
5+2 karından 11.60 mm nasıl Peki ??Merhaba,
Benim de 5+2 6.4 mm çıktı,7.4 mm beklerdik dedi hoca,iki hafta sonraya randevu verdi. Sizin geveliğiniz nasıl gidiyor?
Sanırım büyük olması iyidir :)5+2 karından 11.60 mm nasıl Peki ??
InsAllah ya ayin 15 iydi yarın kalp atışı için çağırdı sizde duyarmiyim insAllah ??Sanırım büyük olması iyidir :)
Ay çok heyecanlı,yarın inş duyacaksınız kalp atışınıInsAllah ya ayin 15 iydi yarın kalp atışı için çağırdı sizde duyarmiyim insAllah ??
Evet öyle teşekkür ederim darısı istiyorsanız size ve tüm isteyenlere inşallahAy çok heyecanlı,yarın inş duyacaksınız kalp atışınıdualarımız sizinle
Çok şükür iyiyiz :)Merhaba,
Benim de 5+2 6.4 mm çıktı,7.4 mm beklerdik dedi hoca,iki hafta sonraya randevu verdi. Sizin geveliğiniz nasıl gidiyor?
Çok şükür iyiyiz :)
Şükürler olsun 14 haftaya giriyoruz Allah’ın izniyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahben de pzt gideceğim kalp atışı için ama kalbim durmuyor,siz duydunuz mu kalp atışını?
MerhabaŞükürler olsun 14 haftaya giriyoruz Allah’ın izniyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
İlk başta benimde geriydi şuan ileri geçti çok şükürMerhaba
Şimdi doktordan geliyoruz kese ve bebek bir hafta geridesizin nasıl ilerledi?malum keseniz küçüktü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?