Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik kesesi?
- Konu Sahibi ezolinde
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik kese gelişimi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde aynıydı canımArkadaşlar cuma günü ultrasonda keseyi gördük yalnızca 6mm çıktı 5+3 günlüktü o gün. Sizin 5 haftalıkken kese boyutunuz neydi?
Maşallah canım kalp atışını duydunuz mu?Benimde aynıydı canım
Daha değil canım cuma günü duyucazMaşallah canım kalp atışını duydunuz mu?
- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 32
Benim de kese 7 mm ama karından bakıldı. Bebek yok daha 5 haftaya yeni girdim sağlıksız değil dimi?Daha değil canım cuma günü duyucaz
Hayır canım kese göründükten 2 hafta sonra gözüküyorBenim de kese 7 mm ama karından bakıldı. Bebek yok daha 5 haftaya yeni girdim sağlıksız değil dimi?
- 1 Mart 2020
- 352
- 264
- 53
- 32
Peki çok tşk ederimHayır canım kese göründükten 2 hafta sonra gözüküyor
- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
Merhaba,Arkadaşlar cuma günü ultrasonda keseyi gördük yalnızca 6mm çıktı 5+3 günlüktü o gün. Sizin 5 haftalıkken kese boyutunuz neydi?
Benim de 5+2 6.4 mm çıktı,7.4 mm beklerdik dedi hoca,iki hafta sonraya randevu verdi. Sizin geveliğiniz nasıl gidiyor?
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
5+2 karından 11.60 mm nasıl Peki ??Merhaba,
Benim de 5+2 6.4 mm çıktı,7.4 mm beklerdik dedi hoca,iki hafta sonraya randevu verdi. Sizin geveliğiniz nasıl gidiyor?
- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
Sanırım büyük olması iyidir :)5+2 karından 11.60 mm nasıl Peki ??
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
InsAllah ya ayin 15 iydi yarın kalp atışı için çağırdı sizde duyarmiyim insAllah ??Sanırım büyük olması iyidir :)
- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
Ay çok heyecanlı,yarın inş duyacaksınız kalp atışınıdualarımız sizinleInsAllah ya ayin 15 iydi yarın kalp atışı için çağırdı sizde duyarmiyim insAllah ??
- 1 Ocak 2021
- 270
- 84
- 48
- 26
Evet öyle teşekkür ederim darısı istiyorsanız size ve tüm isteyenlere inşallahAy çok heyecanlı,yarın inş duyacaksınız kalp atışınıdualarımız sizinle
Çok şükür iyiyiz :)Merhaba,
- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
ben de pzt gideceğim kalp atışı için ama kalbim durmuyor,siz duydunuz mu kalp atışını?Çok şükür iyiyiz :)
Şükürler olsun 14 haftaya giriyoruz Allah’ın izniyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahben de pzt gideceğim kalp atışı için ama kalbim durmuyor,siz duydunuz mu kalp atışını?
- 17 Ocak 2021
- 42
- 21
- 18
- 43
MerhabaŞükürler olsun 14 haftaya giriyoruz Allah’ın izniyle Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
Şimdi doktordan geliyoruz kese ve bebek bir hafta geridesizin nasıl ilerledi?malum keseniz küçüktü?
İlk başta benimde geriydi şuan ileri geçti çok şükürMerhaba
Şimdi doktordan geliyoruz kese ve bebek bir hafta geridesizin nasıl ilerledi?malum keseniz küçüktü?