Gebeliğe Hazırlık Gebelik kesesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bebegimvebenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
21
5
1
30
Herkese Merhaba On haftalık hamileyim ayın dokuzunda doktor kontrolüm vardı gittim ve doktor muayene ettikten sonra bebegin gelişimi çok iyi biraz kesemiz ufak toparlar dedi hibor iğne kullanıyordum iğnem bitmişti doktor yenisini yaZdı bende iğne bittiği için olabilir mi kesenin ufak kalması dedim doktorum olabilir ama iğnene devam et toparlar kesen bebegin gelişimi iyi zAten dedi sanırım kritik bişey olsaydı ihmal etmez derdi böyle bi durum yaşayan var mı ? Kesesi biraz ufak kalan ? Kesenin ufak kalması bebeğe ne tür zararları olur Fikir verirseniz sevinirim Bir de on haftalık gebelikte karnı çıkan var mu

Benim ilk hamileliğimde, 7 aylıkken henüz 3 aylık karın vardı, 7 buçuk ay da birden fırladı.

Demek ki senin iç karnın geniş değil.
Keseye gelecek olursak, ilk 3 ay riskli. Küçük veya gelişmemiş kese zeka geriliğine, organların /uzuvların yeteri kadar gelişmemesine sebep olabiliyor. Hatta kimi zaman dış gebelikle sonlanabiliyor. Ama daha 10 haftalıksın, 2 haftaya kadar pozisyonu değişir, kese büyür, cinsiyetini bilmiyorsan 16ıncı haftada net öğrenirsin. Ama şöyle bir durum da var. Anne karnındaki bebek 29uncu haftaya kadar "cinsiyet" değiştirdiği de görülmüştür.

Bolca sıvı tüket, havuç suyu iç.

Evet cinsiyet henüz belli değil doktorum bebeğin gelişiminin çok iyi olduğunu söyledi ayın 24ünde tekrar randevum var kese o zaman daha net belli olur diye tahmin ediyorum. İnş toparlamıştır. Çok büyük problem olsaydı sanırım söylerdi doktorum ya Bebeğimin gelişimin iyi olması güzel tabi ki de. Genelde ilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş karın benim geçen hafta karnım var gibiydi bu hafta daha az hissediyorum bana mı öyle geliyor bilemedim Fotoğraf ekledim bakabilirsiniz ordan

Eklentiler

• 2A762935-63BD-4092-B4AC-4733F9FD99CB.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 50
Maşallah. Erkek gibi
Benim ilk hamileliğimi doktor 2 aylıkken bildi, kızımız da iyi görünüyor maşallah dedi, daha 8e yeni girmiştim. Ben de şaşırdım

Benimde eltim kızını 12inci haftada öğrenmiş bir de kız geç gösterir kendini derler bilemedim valla biraz şans galiba erken gözükmesi Ben de cinsiyetini çok merak ediyorum içime hep erkek doğuyor eşimde bende rüyamızda kız bebek gördük hayırlısı artık zaten ilk gebeliğim cinsiyet çok da mühim değil ☺ Sağlıklı olsun da

Ben 4 haftalikken karnim vardi dermişim 6 haftaliktim şiskinlikten karnim vardi canim karninin cikmasi hamile gorunmen guzel seyler de son aylarda falan baya zorluyor haberin olsun. Mesela ben yururken falan yer sallaniyo

hayırlısı herkesin ya bende almam gereken kilo kadarını alayım sınırı aşmayayım istiyorum boy kilo endeksine göre almam Gereken kilom en fazla 11-16 kilo onu geçmeyeyim yeter benim için karnın çıkması da bi yönden güzel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…