Gebelik kesesi yardımmmmm :(

YARAMASS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
750
143
133
37
Arkadaşlar merhaba,

Ben düzensiz adet gördüğüm için net bir şey söyliyemesemde 6-7 haftalık hamileyim,düzenli gittiğim bir doktorum var pazartesi günü
eşimle birlikte bebeğimizin kalp atışlarını duymak için gittik ,doktorum size iyi şeylerde kötü şeylerde söyliyeceğim dedi kesenin içinde bebek
oluşmuştu ve kalp atışlarını dinletti buraya kadar çok güzeldi ancak sonrasından doktorum kesenin yusyuvarlak olmaası gerektiğini benim
kesemin bozuk olduğunu söyledi gerçektende internneten araştıdığımda herkesin yuvarlağa yakın ama benim böyle altıgen gibi bişey sönmüş balonmu diyeyim
bilemedim gebelik kesesi önceden bozuk oluğ sonradan düzelen varmı,düşük riski olsa ağrım ve kanamam olurdu çok şükür bunlarda yok
vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli o şokla doktorada bişey soramadım sonradan düzelirmi dedim düzelebilir dedi ama ben yine de korktum bebeğimin
kalp atışları bu yüzden durmaz inşallah Rabbim bana bu mucizeyi verdin,sağlıklı sıhhatli kucağıma almamıda nasip et güzel Allah'Im yalvarırım sana

bak kendin diyosun şuan bir sıkıntı yok diye içini karartma bence hamileliğinin tadını çıkar şuanda.
ayrıca düşük tehlikesi olsa doktorlar zaten söylüyo hamileliğin riskli diye.
keşke doktoruna daha detaylı sorsaydın

ah canım benim kesem doktorların dediği şekilde muntazamdı. ama malesef düştü. sen kendini böyle üzersen hiç iyi olmaz. stres en büyük neden düşüklerde. strese sokma bebeğinin kalp atışları varmış. kötü düşünme iyi düşün hep. geçmiş olsun inşallah düzelir sonradan büyüdükçe :)

Çok teşekkür ederim kızlar benimle benzer durumlar yaşayanlar varsa onlarda paylaşımda bulunsun lütfen

Canım benim o an çok moralim bozuldu o şokla hiçbişey soramadım kadının söylediklerini bile dinleyemedim.

içinizi ferah tutun sizin moralinizde çok önemli,kötü şeyler getirmeyin aklınıza. Allah yardımcınız olsun. Sağ sağlim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inş.

geçmiş olsun. Rabbim meleğini bağışlasın sana canım. benim bir arkadaşımın rahmi tavşan kulağı şeklindeydi oda hamile kaldığında öğrenmişti. çok sağlıklı bir oğluşu var şimdi. tek sorun yatarak geçirmişti hamileliğini. ama değdi hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…