- 21 Ekim 2020
- 111
- 84
- 31
- Konu Sahibi busegram93
Kızlar merhaba bugün ultrasona girdim kese 16 mm olmus 5+3 haftaligiZ bebek görünmedi haftaya gözükür mu acaba çok mu erken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim ya 1 seneden sonra oldu o yüzden çok istiyorumCanım herkese göre degisiyo o benimde 19 mm de gorunmemisti 1 hafta sonra gittim gorundu kalp atışıyla beraber dediğim gibi bazılarının daha erken görünebilir bazılarının daha geç üzme kendini
Erken canım 22mm de gozukmustu arkadaşımin.hatta doktor kürtaj demişti. İlk bebeği de geç gözüktüğü için o kürtaj olmadı bebeği bir yaşında şimdiKızlar merhaba bugün ultrasona girdim kese 16 mm olmus 5+3 haftaligiZ bebek görünmedi haftaya gözükür mu acaba çok mu erken
Anladim canim insallah çarşamba tekrar çağırdı beni bakalimErken canım 22mm de gozukmustu arkadaşımin.hatta doktor kürtaj demişti. İlk bebeği de geç gözüktüğü için o kürtaj olmadı bebeği bir yaşında şimdi
Korkma daha kese küçük normalbizlere de dua et rabbim anne olmayı bizede nasip etsinAnladim canim insallah çarşamba tekrar çağırdı beni bakalim
Insallah canim ya 1 seneden sonra oldu o yüzden çok istiyoru
Canım ilk kese görülüyor sonra bebek artış çok güzel benimde öyle oldu 5 haftalik kese gördüm 7 haftada bebek ve kalp atışı duydumBeta çok degilmi kızlar
Canim insallah ya çok geldi dedim Beta bu kadar yüksek bebek neden görülmedi diyeCanım ilk kese görülüyor sonra bebek artış çok güzel benimde öyle oldu 5 haftalik kese gördüm 7 haftada bebek ve kalp atışı duydum
Boş Gebelik değildir bu değerle zannetmem bu kadar artış olmuyor korkma görürsün kan değerin değil hafta olarak minik olduğundan görünmedi şimdi kan değerinle bir işin yok artık benimde aynı durum oldu şimdi 10+5 deyim endişelenmeCanim insallah ya çok geldi dedim Beta bu kadar yüksek bebek neden görülmedi diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm ınsallah çarşamba görünür doktor o zaman çağırdıBoş Gebelik değildir bu değerle zannetmem bu kadar artış olmuyor korkma görürsün kan değerin değil hafta olarak minik olduğundan görünmedi şimdi kan değerinle bir işin yok artık benimde aynı durum oldu şimdi 10+5 deyim endişelenme
Görünür canım korkma zaman geçmiyor tek sıkıntımız bu olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm ınsallah çarşamba görünür doktor o zaman çağırdı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm ınsallah çarşamba görünür doktor o zaman çağırdı
Sen 10+5 olmuşsun bebeGörünür canım korkma zaman geçmiyor tek sıkıntımız bu olsun
Aynen öyle kuzum hayırlısıyla inşallah güzel haberlerimiz olsunGörünür canım korkma zaman geçmiyor tek sıkıntımız bu olsun
Merhaba,Canim insallah ya çok geldi dedim Beta bu kadar yüksek bebek neden görülmedi diye
Insallah canım ya valla iste bakalım çok istiyoruz Allah gönlümüze göre versinMerhaba,
20.000 betada benim de sadece kese görünmüştü 5+3 te, 6+3 te de kalp atışını duymuştuk , bir hafta 10 gün sonra duyarsınız inşallah
Bebeği görmemiştiniz demek canımMerhaba,
20.000 betada benim de sadece kese görünmüştü 5+3 te, 6+3 te de kalp atışını duymuştuk , bir hafta 10 gün sonra duyarsınız inşallah
Amin canım hayırlısı olsunInsallah canım ya valla iste bakalım çok istiyoruz Allah gönlümüze göre versin
Hayır sadece kese göründü, 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi gittiğimde görünmüştü bebek minicikBebeği görmemiştiniz demek canım
Ay kurban olurum sagsalim al kucağına ınsallah bana da dua et canım ya insallahAmin canım hayırlısı olsun
Hayır sadece kese göründü, 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi gittiğimde görünmüştü bebek minicik